logo

Голяма болка ще споходи тези три зодии през април

Голяма болка ще споходи тези три зодии през април

Жените са много аналитични и големи перфекционисти, тъй че доста често изпадат в ситуация да са недоволни от любовния си живот.

Всъщност всяка представителка на нежния пол мечтае за любовна история именно като в приказките, с принца на белия кон и вечното щастие. Когато обаче някоя от тях намери някаква слабост в половинката си, започва да си мисли, че това просто не е човекът за нея, без да му даде реално шанс.

За тези 3 зодии април ще е повече от кошмарен!

Така, без значение колко е голяма съвместимостта между двама партньори, през април представителките на 3 зодиакални знаци ще напуснат своята изгора.

https://profitshare.bg/l/713700

Това обаче всъщност ще им донесе само разочарования. За жалост обаче те няма да открият достатъчна мотивация да се върнат при този човек.

Рак

Независимо, че жената Рак е привърженик на семейството и мечтае именно за това, стремеейки се към съвършенство, тя не може да приеме недостатъците на своите партньори и не е готова на никакви компромиси.

Представителите на тези 5 зодии са изключително труди за манипулиране

През април представителките на този знак ще предпочетат самотата заради вулканичната природа на партньора си.

Това решение обаче след време ще направи жената Рак много щастлива и тя ще осъзнае, че не съжалява, че не е изживяла именно тази любовна история.

Жените от тези 4 зодии са като нежни цветя и се нуждаят от огромни грижи

Лъв

Лъвовете ценят себе си и са абсолютно наясно кога искат да опитат нещо сериозно с някого. Тези дами са много уверени и знаят, че е нужно просто да се усмихнат широко, за да получат това, което искат.

https://profitshare.bg/l/713699

За жалост много пъти те избират любовта през призмата на разума, а не толкова на душата. Ще съжаляват след време именно за тези си избори.

Мъжете от тези 5 зодии могат да превърнат живота ви в истински ад!

Скорпион

Тези дами са взривоопасни и много привлекателни. Много представители на силния пол обаче се страхуват от такива дами.

Когато те срещнат правилния човек, те стават много грижовни и сантиментални.

Тези 6 знака са най-големите лъжци на зодиака!

Колкото и комплименти да им правите, едва ли ще и трогнете, ако те сами не решат да дадат сърцето си на вас, а това се случва рядко./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай