logo

Как ще прекара карантината всяка една от зодиите?

Как ще прекара карантината всяка една от зодиите?

Астрологът Франческа Оди разкри как всеки един знак ще оползотвори времето

Астрологията описна природата на всяка една зодия. Тя добре знае какви са приоритетите, хобитата и поведението на зодиите във всеки момент, предава "Дарик".

Астролози разкриха кои са късметлийските месеци за всички зодията

А коронавирус пандемията не прави изключение. 

Астрологът Франческа Оди разкри и как всяка една от 12-е зодии ще оползотвори времето, прекарано у дома, по време на карантината. 

Зодиите, към които ще потекат реки от пари през пролетта

Овен

Да си седят вкъщи не е най-приятното нещо на представителите на зодията. Нито пък да им се казва какво да правят. Първото нещо, с което ще се захване Овенът, е да изразходва енергията си. Това означава много домашни тренировки. През останалото време те ще са в социалните мрежи, за да са винаги в час с актуалната информация.

Телец

Животът за тях по време на карантина ще е музика и храна. Телците са известни с това, че обичат домашния уют и затова е много вероятно да се захванат и с градинарство. Те също така ще прередят гардеробите, ще изчистят и ще се радват на любимия си дом.

Близнаци

Да си седите вкъщи, Близнаци, за вас не е привично. Ще пробвате да останете във връзка с приятелите си чрез социалните мрежи, но бързо ще усетите, че това не е достатъчно. Ще откриете ново хоби - писане, четене, учене, фотография или плетене, зависи от вас.

Пазете се от тези 3 зодии, ще съсипят живота ви

Рак

За вас винаги семейството е било приоритет номер едно и сега да не можете да ги видите си е абсолютно наказание за вас. Сега обаче ви е дошло времето да пробвате един куп кулинарни изкушения в кухнята и в резултат на това ще се затрупвате с домашна храна и вкусни изкушения.

Лъв

Вие обичате шоуто, драмата, спектакъла. Затова най-вероятно вече сте започнали да гледате не едно риалити. Общо взето ще прекарате времето пред екрана, а в останалото - ще сте в социалните мрежи, за да споделяте всичко онова, което сте гледали и ви е харесало.

Висши сили ще бдят над тези зодии и ще ги пазят от неприятности през цялата година!

Дева

Вие ще поддържате реда у дома. За вас времето на карантина всъщност е време за пролетно почистване, което ще съчетаете с някой модерен детокс. Когато приключите с чистенето, е време за онлайн йога. Ще се фокусирате върху здравето си и ще излезете от самоизолацията в една по-добра версия на себе си.

Везни

Първо е време за пролетно почистване, после - за разкрасяване. Музика, маски на лицето и косата и дълги чатове с приятели - така можем да опишем вашата карантина. 

Скорпион

Тази криза за вас е чудесна възможност да научите нови неща, за които никога не ви е оставало достатъчно време - финанси, пазари, философия, религия. Сега ви е паднало!

3 зодии ще се радват на много пари през 2020 година

Стрелец

Вие не обичате много, много да седите на едно място и знаете, че бавно, но сигурно ще се изнервите в настоящата ситуация. Вероятно затова ще започнете деня си с тренировка, после ще четете, ще гледате филм и като цяло ще имате цял график какво да правите по часове.

Включете в плановете си и някой онлайн курс, който все отлагате.

Козирог

Вие обичате да се чувствате продуктивни и някак си не си представяте живота без любимата си работа. Карантината обаче ви предлага възможност да свършите неща, за които досега все не ви е стигало времето - йога, сериал, разговор с роднините.

Въпреки приятните занимания, ще ви е трудно да ги приемете за нещо нормално и ще се надявате всичко това да свърши по-бързо.

Водолей

Водолеите най-вероятно по цял ден ще четат теории на конспирацията, ще гледат видеа и ще си говорят с непознати онлайн. Нещо, което със сигурност ще направят, е да се свържат с приятел от детството, за да видят как той се справя в тази ситуация.

Риби

За представителите на зодията карантината е невероятно море от възможности да правят всичко, което обичат, без да изпитват угризения - спане, филми, музика, вино. Общуването с роднините обаче ще се превърне в истинско изпитание, заради което вероятно нашите приятели Риби ще открият ново и самостоятелно хоби.

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Я и враго

Я и враго 06.04.2020 18:05

КЗЛ НЯМА нищо вярно