Кои зодии никога нямат пари и кои са царе на финансите

Кои зодии никога нямат пари и кои са царе на финансите

Има много хора по света, които са категорично неспособни да се дисциплинират спрямо финансирането

С възрастта желанието да печелите се превръща в желание за спестяване. Това казва руският писател Михаил Жванецки и е прав, но тази сентенция не засяга всички. Има много хора по света, които са категорично неспособни да се дисциплинират.

Полезно! Секси модел знае 6 трика, с които загадъчно да се разголи в жегите, без да евтинее

Представяме ви как различните зодиакални знаци управляват парите и кой от тях се справя най-зле в това.

Водолей

Този знак е фокусиран върху творчеството. Финансовото управление е скучно, досадно и не винаги разбираемо за него. Водолеят често живее за днес, не мисли за бъдещето, аргументирайки това: днес има пари, има работа, а какво ще се случи по-нататък - ще видим.

Доходите и благосъстоянието на Водолея зависят от неговото отношение. Ако желае, той може да спечели много прилични пари, и без желание дори няма да вдигне пръст. Такива хора се нуждаят от някой, който ще е готов да поеме контрола върху финансите, който има и педагогически функции: да ги принуди понякога да работят.

Стрелец

Безгрижието, което отличава някои Стрелци, съчетано с любов към безсмислената тишина, дава тъжни резултати. "Аз съм на заобиколки", е типична жалба на Стрелците, които понякога седят без пари, "въпреки факта, че печелят много добре". Ситуацията се влошава от страстта на този знак към вълнението и риска, както и от лежерното отношение към дълга.

Стрелецът приема заеми и дава пари назаем, без да мисли за последствията и доброволно помага на другите, взимайки кредити без особен контрол. В такъв нервен и оживен вихър Стрелецът може да прекара цял живот.

Близнаци

Печели добре и може да печели пари от нищо. Тук свършват финансовите таланти на тази зодия. Как да харчи, за какво да харчите, къде да инвестира и какво да спести - за Близнаците всичко това е тъмна гора. За щастие сметката им се пълни бързо, така че Близнаците винаги са на плюс и почти не страдат от собствената си липса на талант в финансирането.

Везни

Везните не са толкова щастливи, колкото Близнаците - разходите им са по-високи от приходите. В същото време, Везните не могат да се нарекат небрежни: те следят своите финанси и се опитват да контролират разходната част, но не винаги успешно. Причината е в склонността им към бизнес приключения. Везните инвестират в проекти, които след това се пръскат като сапунени мехурчета.

Уви, неуспехите рядко ги научават на нещо и Везните подхожда към инвестициите като маниаци на карти: "Другата игра да дойде и определено ще съм късметлия."

Везните трябва да признаят, че им липсва интуиция и следователно трябва да инвестират с помощта на надеждни професионалисти.

Шокиращо ВИДЕО на живо! Блогърка оплешивя, опитвайки да изсветли косата си

Дева

Практичността на земната Дева се изключва, когато става дума за пари. Не печалят лошо, но харчат погрешно. И те изобщо не знаят как да се справят със заемите: вземат ги, без да мислят, не се отказват навреме, приемат нови, и така нататък до безкрай. Всичко, от което се нуждаят за нормален, спокоен живот в изобилие, е да изплащат дълговете и да се учат да управляват собствени, а не заети пари.

Овен

Ако има хора някъде, чийто основен принцип е „живей веднъж“, то често това е Овенът. "Видях, влюбих се, купих го" - този механизъм работи с всичко - от нов смартфон до автомобил. Овенът обича да живее добре и красиво и за разлика от останалите той подкрепя думите с дела: той се радва на живота, без да се отрича от нищо.

За щастие Овенът се разпростира само в рамките на своите финансови възможности: той почти не тъне в кредити, не взема заеми и не изхвърля последните си пари на вятъра. Това означава, че хедонизмът е чудесно съчетан с чувство за пропорция. Златна комбинация, нали.

Риби

Рибите имат всички шансове да са добре с парите, просто не бива да са мързеливи. Само че с това понякога имат проблеми. И дори разбирането, че си струва малко да работят, за да може новите възможности да се отворят, не винаги вдъхновява Рибите. Не този път, а следващия ... те мислят, мислят и накрая пак падат на дивана, губейки приличен джакпот.

Може би всичко идва от факта, че Рибите могат да преживяват и да се задоволяват с малко?

Телец

Точно както Рибите, и Телците са склонни да бъдат мързеливи и не се тревожат от пропуснатите шансове. Но когато те наистина се нуждаят, работят без да спират с дни, постигат целите си и печелят много добре. И те знаят как да оценят това, което са спечелили. Телецът е развил интуицията си и може да избягва търговски приключения, знаейки кога да спре да залага.

Можете да поискате заем от тях, но бъдете внимателни: Телецът ще бъде първият, който ще ви напомни, че е дошло времето да платите дълга си и може да го изтриете от живота си, ако отложите връщането дори с един ден.

Рак

За този знак е важно да се чувства в безопасност във всеки смисъл. Финансово благополучие, достатъчно наличност в сметките, липса на сериозни дългове - всичко това е необходимо за рака, за да има нормален живот. Затова той избягва инвестициите, застрахова се колкото е възможно повече в бизнеса, не харчи повече от необходимото и знае как да живее в рамките на своите средства.

В същото време, на Рака често му липсва късмет и не вижда много пари по принцип.

Скандал! Меган "командва парада" и забранява на Хари да общува с приятелите си, твърди британска моделка

Лъв

Кралски човек, Лъвът не може да си позволи да живее скромно. Това, според него, е недостойно и унизително. Лъвът презира евтините неща и всичко, което се нарича с думата "бюджет", за него е подозрително.

Но щедростта на Лъва се отнася само до онези неща и услуги, които ще му помогнат да живее щастливо. Медицина, спорт и правилна храна са финансовите приоритети, за които Лъвът не пести. В други области той се опитва да поддържа баланс между демонстрацията и възможностите на портфейла си. Въпреки че, разбира се, прословутото шоу за него е по-ценно от парите.

Скорпион

Скорпионите обичат парите, знаят как да ги печелят и парите като цяло са много важни за тях, въпреки че не се припокриват с всичко останало. Скорпионите могат да ценят парите, защото не ги получават лесно.

Този знак не вярва в приключенията и е много внимателен, но не можем да го наречем и алчен или стиснат. Липсата на пари изважда Скорпионите от равновесие, те се чувстват потиснати и безпомощни, след което се взимат в ръце и започват да работят с двойна сила, за да запълнят сметката си.

Козирог

Тези знаци перфектно съчетават смелостта и благоразумието, те знаят къде да инвестират, така че да не е болезнено. Козирогът обикновено има мечта, за която е готов за всичко. В това влиза отричане на себе си по много начини, скромен живот и никакво мърморене. Търпението е истински благодетел на Козирозите, които могат да чакат толкова дълго, колкото им е необходимо, да не бъркат или да бързат. И всичко това с цел да се постигне желаното./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!