logo

Съдбовен юли за 3 зодии

Съдбовен юли за 3 зодии

Нептун и Плутон ще навлязат в доминираща фаза, което ще донесе драматични промени във всички области на живота

Хороскопът за юли 2021 г. вещае адаптивен и труден период за голяма част от зодиакалните знаци. Трудните ситуации обаче до голяма степен ще се дължат на собствените им грешки, казват астролозите.

Нептун и Плутон ще навлязат в доминираща фаза, което ще донесе драматични промени във всички области на живота. За щастие, тези промени не винаги ще бъдат внезапни и бързи, така че ако не се разсейвате, имате шанс да сте подготвени за тях.

В работен план са възможни значителни постижения. Нужни са обаче постоянство и малко въображение.

В личните отношения всичко е много индивидуално, но почти всички зодии ще се сблъскат с неразбиране.

Кошмарни проблеми през юли за 4 зодии

Астролозите съветват да не бързате с изводите и да не обвинявате другите. Към края на месеца ситуацията отново ще се промени и този път ще е към по-добро.

Овен

През юли е препоръчително да си вземете кратка почивка, да се отдадете на релакс и забавление и да оставите за известно време на заден план домакинските задължения.

На работното място не се очакват кой знае какви сътресения, а отношенията с близките ще станат по-силни, ако си позволите да презаредите, да забравите за проблемите и да поживеете малко за себе си. 

Телец

Време е да изоставите цялата си наивност и да бъдете по-внимателни с всички въпроси, с които ще се сблъскате. Особено когато става въпрос за финанси.

Тези 3 зодии ще са любимците на Съдбата през лято 2021

"Скъперникът плаща два пъти" - това е поговорката, която не трябва да забравяте нито за миг през юли.

Съдбата ще продължи да ви сервира всякакви неща, затова трябва да сте нащрек и да помислите два пъти, преди да сключите някаква сделка.

Близнаци

Време е да се поносите малко по течението. През юли няма да се нуждаете от нови срещи и запознанства, от смяна на местоживеенето или работното място. 

Звездите съветват да отделяте повече време на близките си. Възможно е някой от вашите роднини или приятели съвсем скоро да се нуждае от помощ или добър съвет. 

Рак

Всички решения, взети през юли, трябва да бъдат внимателно обмислени, така че по-късно да не се налага да съжалявате и да се чудите как да поправите настоящата ситуация.

Невиждан финансов кошмар застига куп зодии това лято

Това се отнася най-вече за любовната сфера. Ако искате да преминете към нов етап във връзката си или да я унищожите, първо трябва много внимателно да претеглите плюсовете и минусите.

Лъв

Юли е месецът, в който може да се хвърлите смело с главата надолу в едно страстно плаване по вълните на Съдбата.

Самотните Лъвове ще се радват на гореща авантюра по време на почивката си. Тя ще заради сърцето им с нова енергия. Тези, които вече са срещнали любовта, е добре да се вгледат внимателно в половинката си и да си спомнят как е започнала тази силна и неразрушима любов.

Дева

Ако сте имали планове за почивка през юли, препоръчително е да ги отложите. Астролозите казват, че за вас месецът ще бъде най-продуктивният за цялата година, затова е по-добре да отделите време на идеите си и работата.

Ще ви бъде много по-приятно да отидете на почивка малко по-късно, след като вече са ви повишили и разполагате с повече пари, за да се поглезите както трябва.

Везни

За Везните това ще е повратен период, в който могат да бъдат много объркани и да не разбират кой е на тяхна страна и кой просто им се подиграва.

Нострадамус: На 3 зодии ще им провърви приказно през 2021 г.

Ще трябва да опитате да се обградите с с хора, на които можете да се доверите на 100%, и заедно с тях, ръка за ръка, да преминете през този кратък, но изключително труден период от живота си.

Скорпион

За известно време трябва да забравите за другите и да се погрижите за личните си проблеми.

Вселената ще ви даде възможност да решите всички въпроси, които ви потискат. И не забравяйте:  опитате ли да си врете носа в чуждите дела, нещата може да завършат зле. 

Стрелец

Целеустремеността и усърдието ви са прекрасни качества и наистина ви помагат да постигате много. Но сега си струва да спрете за малко. Трябва да работите спокойно, заобикаляйки всички възможни грешки.

Добре е да отделите един уикенд, който да прекарате в уединение с природата, да помислите за нещо важно или просто да помечтаете.

Козирог

Козирозите ще са любимците на Фортуна! Пред тях ще се отварят всички врати и те ще имат възможност да превръщат в реалност всичките си идеи и мечти, да се втурнат напред, без да се страхуват от провал.

3 зодии ще се радват на невиждан късмет това лято

Възможно е късметът да им се усмихне и в лотарията.

Водолей

Сега повече от всякога е важно да отделите време на най-близкия си човек или дори на няколко души. Някой определено ще се нуждае от приятелското ви рамо и подкрепа, затова трябва да сте малко по-внимателни към хората, които са ви скъпи.

Но не бива да забравяте и себе си и да се заемете с проблем, чието решение отлагате от дълго време. 

Риби

Време е да промените нещо в живота си, при това кардинално! Ако сте искали да смените работното си място, да се разделите с някого завинаги или да направите нещо, от което се страхувате, но същевременно желаете страшно много, сега е звездният ви час! 

Вселената ще ви помогне да се справите с всички преживявания, съпътстващи кардиналните ви  решения и действия. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай