logo

Пазете се от тези 5 зодии, могат да ви съсипят

Пазете се от тези 5 зодии, могат да ви съсипят

С лекота проникват в ума ви, защото са истински телепати

Всеки човек има различни таланти и способности, те са индивидуални, а понякога могат да бъдат и определени като дарби. Ние използваме дарбите си на различни нива. Има хора, които са истински телепати и наистина трябва да се пазите от тях.

Петте най-влюбчиви зодии са...

Телепатията е парапсихологическо явление – пренасяне на мисли и чувства между хора на далечни разстояния без използването на технически средства. Нарича се още четене на мисли.

Според астролозите има няколко зодиакални знака, от които не може да скриете дори най-съкровените си мисли, те просто усещат всичко и разкриват дори най-личните ви тайни. Кои са тези зодии, от които трябва много да се пазите.

Овен

От раждането си просто може да усетите опасностите. Важно е да се опитате да слушате повече вътрешния си глас и да мислите повече за себе си, отколкото за другите.

Тези зодии ще ви съсипят живота, никога не се омъжвайте за тях!

Рак

Вашият зодиакален знак може би е от най-окултните. Интуицията ви никога не ви подвежда и вие сами усещате, че се справяте перфектно в четенето на мисли. Просто сякаш успявате да усетите света около себе си.

Важно е да опитате да използвате дарбата си за добро и чрез нея да помогнете на близките си. В противен случай може просто да се събудите една сутрин и да усетите, че вече нямате способности в себе си.

Тези три зодии са най-големите емоционални вампири

Везни

Вие също имате дарбата телепатия. Вие може да бъдете чудесни манипулатори именно защото идеално разбирате какво се върти в главата на околните и как точно да подходите към тях в дадена ситуация. Добре е обаче да не прекалявате, защото всичко може да ви се върне, като бумеранг.

Няма по-добри любовници от тези 3 зодии! (18+)

Скорпион

Телепатичните импулси, излъчвани от вас, са като отрова, която парализира тялото на жертвата. Можете да поставите необходимата информация в главата на събеседника.

Знайте, че все пак колкото повече използвате вашите телепатичните си способности, толкова повече може да навредите на някого.

Внимание, дами, мъжете от тези зодии ще превърнат живота ви в среднощен кошмар

Водолей

Лесно усещате и разбирате какви са мислите на другите. Просто сякаш знаете предварително какво ще се случи. Ако някой се опита да ви направи нещо или ви крои нещо лошо, вие можете перфектно да го неутрализирате.

Може да се смятате за истински късметлия с дарба като тази. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай

elena.62@abv.bg

[email protected] 21.03.2020 23:46

Билети от Единбург до София.....