Ретроградният Сатурн променя живота на 2 зодии завинаги

Ретроградният Сатурн променя живота на 2 зодии завинаги

Още през юни съдбата на представителите на тези зодиакални знака ще започне да се променя с невероятна сила

Периодът на ретроградния Сатурн, който започва на 17 юни и ще продължи чак до ноември, ще промени завинаги живота на два знака от Зодиака.

Още този месец те ще разберат, че нищо вече няма да бъде "както преди". И ако на единия от зодиакалните знаци промените, които предстоят, няма да се харесат, то другият ще бъде възхитен от безпрецедентното щастие, което ще го връхлети със страшна сила.

Ретроградният Сатурн, по думите на астролозите, най-често "удря" по кариерата и плановете. През този период хората може да започнат да закъсняват, да губят важни неща, да разочароват колегите си и да не спазват обещанията, които са дали.

Внимавайте: Идат 3 сатанински дни през юни!

Ето коя зодия ще трябва да се концентрира максимално, за да не се удави в неприятностите, и коя да се подготви само за радостни събития: 

Близнаци

В живота на Близнаците всичко ще започне да се променя много бързо. Астролозите смятат, че ретроградният Сатурн няма да им донесе беди. По думите им, в периода между юни и ноември те ще покорят всички върхове, за които са мечтали.

За да реализират целите си, Близнаците ще трябва да бъдат много трудолюбиви. Ще трябва да се въздържат от спорове и скандали и да се съсредоточат върху целите си.

Тежки дни и много мъка за 3 зодии през юни

Правете всичко, което шефът ви помоли. Това ще ви се отплати с лихвите и определено ще бъдете възхитени от наградата, категорични са астролозите.

Козирог

Козирозите ще се сблъскат с големи трудности. Ретроградният Сатурн е решил да тества силата на представителите на тази зодия. Предстоящите месеци ще бъдат много трудни, смятат специалистите.

През този период представителите на знака ще трябва да пораснат, да поемат отговорност за грешките си и да се научат да разбират хората.

Опитайте да се справите с шока от трудностите, обуздайте емоциите си. Ако се измъкнете успешно от всички трудни ситуации, ви очаква дълго чакана почивка, казват астролозите. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Васа

Васа 07.09.2023 0:37

Ама че тъпотия