logo

Съдбовни промени преобръщат живота на 3 зодии през май според Павел Глоба

Съдбовни промени преобръщат живота на 3 зодии през май според Павел Глоба

Краят на пролетта ще се окаже много решаващ за няколко знака

Не се притеснявайте, ако напоследък изглежда, че животът ви не върви в правилна посока и ви се случват само нещастия. Не винаги новините ще са лоши.

Портфейлите на 3 зодии ще се пръснат от пари през май

Краят на пролетта ще се окаже много благоприятен период и дори ще освободи от абсолютно всички проблеми и бреме представителите на три зодиакални знака.

Според астролога Павел Глоба 3 зодии ще забравят напълно за всички разочарования през месец май. Кои са те ли? Сега ще ви издадем.

Зодиите, които ще се радват на невиждан успех през април

Рак

За Раците идва период на радост. Май месец ще е много печеливш за тях. Те ще успеят да преборят всички трудности и проблеми. Ще дойдат благоприятни дни и ситуацията на работното им място ще се промени към добро.

Планетите казват, че с лекота ще удовлетворявате желанията и нуждите си. Важно е да не се страхувате да експериментирате и да се възползвате от новите възможности дори с цената да излезете от зоната си на комфорт. Ще се справите с лекота с всички задачи.

Вие сте много красноречиви и през май месец ще се събуди вашият ораторски талант, с който не само ще спечелите съмишленици, но и ще отстраните много от враговете си.

Доверете се на вътрешния си глас и интуицията си. Ще се сбогувате с разочарованията.

Зодиите, към които ще потекат реки от пари през пролетта

Скорпион

През май ще се освободите от всичко излишно, ненужно и отрицателно. Ще станете непобедими. Ще покажете, че може да сте много гъвкави. Опитайте да сте по-дипломатични и съобразителни по време на преговори.

Очакват ви много обещаващи запознанства и печеливши възможности. Ще разрешите всички конфликти на работното място и ще намерите език с всеки. Професионалните ви качества ще бъдат по-високо ценени.

Последната седмица на май ще е особено важна за вас. Ще промените мирогледа си и ще се отървете от много страхове и съмнения. Ще срещнете важен човек.

Може да е или любовта на живота ви или важен бизнес сътрудник, благодарение на когото ще забогатеете.

Това са най-щедрите мъже според зодията

Козирог

Бавно, но стабилно ще напредвате и ще постигнете успех в избраната от вас посока. Ще се отървете от много натрупани проблеми и разочарования.

Вселената е на ваша страна през следващия месец , но е важно да поемете инициатива. Така всичко ще ви се получи точно както желаете.

През май ще бъдете по-ценени в професионален план. Освен това ще решите всички проблеми в семейството. Ще приключите стари вражди и конфликти, а в дома ви ще има хармония./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

Тупан техно

Тупан техно 26.04.2020 15:16

Този Глоба досега колко пъти предричаше, че рязко ще забогатея и все не познава.

КАЛИН ОРЕЛА

КАЛИН ОРЕЛА 28.04.2020 12:37

Измисля си разни глупотевини. Той е манипулатора на кукловода си Путин. Манипулира изстрадалия народ на русия.