logo

Съдбовни промени преобръщат живота на 4 зодии през април

Съдбовни промени преобръщат живота на 4 зодии през април

Астроложката Тамара Глоба вещае проблеми, но и парични постъпления на няколко знака

Месец април ще се окаже много важен за четири зодиакални знака. Предстои им период на промени, разочарование, упадък, а на някои и малко успех. 

Зодиите, към които ще потекат реки от пари през пролетта

Според астроложката Тамара Глоба звездите предричат много тежки дни за няколко зодии. Април месец може да се окаже ужасяващ за тях и да проклинат мига, в който са се родили.

Според нея той ще е от решаващо значение за тези зодии. Тя твърди обаче, че все пак съдбата ще се усмихне на някои представители на Зодиака. 

Астролози разкриха кои са късметлийските месеци за всички зодията

Овен

Април ще ви донесе много разочарование и упадък, но и успех. Представителите на този знак ще променят мисленето си към по-добро. За женените, месецът ще бъде наистина труден.

Очакват ги много изпитания, но пък, ако съумеете да ги преодолеете, то бракът ви ще стане много по-силен. Самотните Овни ще срещнат човек през втората половина на месеца, който ще ги плени. Не пропускайте шанса си.

Пазете се от тези 3 зодии, ще съсипят живота ви

Телец

За вас този месец ще е повратна точка. Ще промените представите си за работата, семейството и живота като цяло. Ще ви се отворят нови възможности и перспективи, а това ще промени живота ви. Важно е да се грижите добре за здравето си и да не изпускате от поглед дори незначителните симптоми. 

Висши сили ще бдят над тези зодии и ще ги пазят от неприятности през цялата година!

Дева

Април ще ви донесе подобряване на финансовото състояние. Началото на месеца ще бъде скучно и рутинно, но именно тогава се очаква благосъстоянието ви да се увеличи. 

За да запазите любимите си хора близо до себе си, ще се наложи да положите много усилия. Възможно е да имате проблеми в личен план. Добре е да потърсите подкрепа от близките си. 

3 зодии ще се радват на много пари през 2020 година

Козирози

През този месец ще съумеете да реализирате всичко планувано, но не бързайте да взимате решения. Всичко ще стане от самосебеси, не е нужно да пришпорвате събитията.

През април може да имате неприятности, но до края на месеца ситуацията ще се стабилизира. Възможно е да ви застигнат здравословни проблеми, не е изключено и нараняване на работното място. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай