Съдбовните години в живота на всяка зодия

Съдбовните години в живота на всяка зодия

След тях никой никога не е същият – казват астролозите

Всеки човек има повратни точки в живота, след които всичко се разделя на „преди“ и „след“. Как обаче да разберете кога е настъпил този повратен момент в живота ви? 

Нека помислим коя е най-щастливата възраст за зодиакалните знаци, за да не пропуснем времето на промяна.

Повратни години на зодиакалните знаци

Целунати от Вселената: Всички ще завиждат на тези 4 зодии през лятото

Важните години в живота на човек могат да бъдат изпълнени както с добри и приятни събития, така и с трудни и разрушителни. 

„Общото между тях е, че тези събития могат да ви променят изцяло“, казват астролозите.

По думите им в живота на всеки човек има години, след които той е напълно различен.

Ето кои са повратните години в живота на всяка зодия:

Овен

Съдбовни години за Овен са годините, когато планетата Марс е в силна позиция и влияе върху живота на човека. 

Години като тези могат да донесат големи промени, действия и смели стъпки. Запомнете: 20, 31, 35, 43, 47, 58, 60, 66 години.

Телец

За Телец съдбовни години могат да се считат за тези, когато Венера, планетата на любовта и изобилието, е благоприятно разположена: 17, 23, 25, 30, 35, 39, 51, 60 и 64 години. 

В такива години могат да настъпят значителни промени в отношенията и материалните сфери.

Близнаци

Съдбоносни години за Близнаци могат да бъдат тези, когато Меркурий, планетата на комуникацията и ума, влияе върху съдбата на човека. 

Тези години могат да донесат нови идеи, възможности за обучение и пътуване. Важни години за Близнаци са 20, 36, 40, 52, 64, 70 и 80.

Рак

Съдбовна година за Раците може да бъде, когато Луната, планетата на емоциите и интуицията, има силно влияние. 

В такива години вътрешните преживявания и възможностите за развитие на духовността могат да се засилят. Това може да се очаква на 30, 35, 40, 45, 50, 60 и 75 години.

Животът на тези зодии вече няма да е същият

Лъв

За Лъва съдбовни могат да бъдат годините, когато Слънцето, планетата на силата и себеутвърждаването, е в светлината на прожекторите - 36, 43, 57, 60 и 79 години.

Такива години могат да донесат успех, признание и възможност за реализация.

Дева

Съдбовни години за Девата могат да бъдат, когато Меркурий има благотворно влияние върху живота й - 21, 27, 31, 43, 50 години. 

През такива години може да има промени в работата, подобряване на финансите и възможности за саморазвитие.

Везни

За Везните съдбовна може да бъде тази година, когато Венера, планетата на любовта и хармонията, има благоприятно влияние. 

Години като тези могат да донесат нови връзки, творчески проекти и възможности за себеизразяване. Запомнете: 23, 35, 40, 46, 56, 64, 72 години.

Скорпион

Съдбовни години за Скорпион могат да бъдат онези години, когато Плутон, планетата на трансформацията и тайните, влияе на живота му. През такива години могат да настъпят дълбоки промени, психологическо обновяване и нови възможности за духовно развитие. 

Затова си струва да работите върху себе си на 24, 32, 49, 50, 64, 74 години.

Стрелец

За Стрелците съдбовни могат да бъдат годините, в които активно се стремят към саморазвитие, учене и пътувания. Техни покровители са Юпитер и Нептун. 

На 24, 35, 39, 40, 43, 53, 59, 68, 75 години животът на Стрелците ще бъде изпълнен с нови възможности, срещи с интересни хора и широки хоризонти.

Китайски хороскоп: Куп пари и голямо богатство за 3 зодии през май

Козирог

Козирозите могат да преживеят променящи живота си години по време на периоди, когато придобиват стабилност, постигат успех в кариерата и укрепват финансовото си положение под благословията на Сатурн. 

Години от живота 21, 33, 36, 33, 41, 53, 57 са време за растеж, професионално развитие и изграждане на основите за бъдещето.

Водолей

Водолеите могат да намерят променящи живота си години по време на периоди на повишено саморазбиране, духовно просветление и развитие на тяхната интуиция. Уран ще ги подкрепя в това на възраст 22, 24, 32, 42, 48, 50, 64, 72 години. 

Това може да е време за експериментиране, нетрадиционни подходи и изоставяне на ограничаващите вярвания.

Риби

За Рибите съдбоносни могат да бъдат периодите, когато са най-близо до истинската си същност, източници на вдъхновение и творческа себеизява, за което ще допринесе Нептун. 

Това може да е време да изследвате чувствата си, да развиете интуицията си и да осъзнаете истинския си път в живота. Струва си да се съсредоточите върху периодите на възраст 24, 30, 33, 45, 47, 55, 60 години. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай