Тамара Глоба обеща луд късмет за 3 зодии в последните дни на 2023 г.

Тамара Глоба обеща луд късмет за 3 зодии в последните дни на 2023 г.

Началото на 2024 година за тях ще е невероятно, категорично заяви астроложката

Три зодии ще се потопят в бездната на невероятни промени в началото на 2024 г. Според известния астролог Тамара Глоба това силно ще промени живота им и ще се отрази на бъдещата им съдба.

От jenata.blitz.bg припомняме, че редом с това Тамара Глоба посочи други три зодии, към които Съдбата ще е щедра през последния месец на 2023 година.

„Шеметен късмет“ – така тя описа накратко това, за което трябва да се готвят други три зодии през 2024 г.

Ето кои са те:

Телец
Телците ще постигнат целите си в началото на новата 2024 година благодарение на своя труд и постоянство. Това важи за работата и любовта.

Астрологът моли представителите на този знак да бъдат внимателни и да се пазят от съмнителни познанства. В началото на годината може да има промени към по-добро във финансите.

Лъв
Тази огнена зодия ще претърпи положителни промени благодарение на Венера. Най-много изменения ще има в живота на творческите Лъвове, но това не означава, че Съдбата ще заобиколи другите.

В личен план всичко ще върви добре. Има възможност за ново попълнение в семейството. В края на 2023 г. Лъвовете може да сменят работата си или да се преместят да живеят на друго място.

Тамара Глоба: 4 зодии ще забогатеят внезапно

Стрелец
В началото на 2024 г. влиятелни познати ще повлияят на успеха на Стрелците. По време на изкачването в социалната стълбица, а и финансовата такава, може да има трудности, но Стрелецът ще се справи с тях.

Успехът, който вече чука на вратата на Стрелците, ще засенчи негативните изживявания, които ги мъчеха в последно време. jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

anonimen

anonimen 12.12.2023 5:55

hitritevi opiti da razkoncentrirate vlizate vav domat ni slagatelekasva svrazvane sas idoto po krai nas ot vsekav vid hora koito gi karate da kazvat i da vi sadesvat za vsekav vit prostotii ne varvyat ybci idoti ste

anonimen

anonimen 12.12.2023 5:56

manipolacii opisaniya i tem podobni ne varvyat