logo

Тамара Глоба вещае съдбовен ноември за тези 3 зодии

Тамара Глоба вещае съдбовен ноември за тези 3 зодии

Благодарение на точната прогноза на астроложката всеки знак от Зодиака ще знае за какво да се подготви

Астролозите отдавна са успели да докажат, че местоположението на планетите и звездите силно влияе на човешката съдба.

Хороскопът на Тамара Глоба за ноември ще ви помогне да погледнете в бъдещето и да разберете какво ви предстои.

Благодарение на точната прогноза на астроложката всеки знак от Зодиака ще знае за какво да се подготви, как да се държи в дадена ситуация, от какво да се страхува и как да се справи с тежките изненади, които са му подготвили Звездите. 

Овен

През ноември Овенът може да бъде сравнен с динамит, който е на път да избухне. Астрологът препоръчва на представителите на знака да избягват спорове и скандали, тъй като това може да се превърне в продължителна конфронтация с шефовете или семейство.

Увеличението в работата ще подобри финансовото им състояние, но ще изтощи до краен предел нервната им система. Затова е важно да редуват работните дейности с добра почивка със семейството или в компанията на любим човек. 

Павел Глоба: Тези 3 зодии ще са любимците на Съдбата през ноември

В същото време Овните не трябва да претоварват близките си с работните си проблеми.

В любовен план се очертават много романтични приключения и положителни емоции. Контролът на настроението ще помогне на несемейните представители на знака да запазят отношенията с любимия.

Телец

Представителите на знака ще се чувстват уморени и раздразнени от поредицата пътувания и многото приятели. Много е важно да проявят търпение.

Работата отнема почти цялото им време, но в същото време им носи удоволствие. Ноември ще бъде благоприятен период за стартиране на нов проект и полагане на бъдеща основа на стабилност. Големи резултати ще могат да постигнат чрез работа в екип.

Всичките им проблеми скоро ще бъдат разрешени затова не бива да униват. 

Семейните Телци трябва да отделят повече време на близките си и да избягват конфликтите с децата. На самотните представители на знака Тамара Глоба препоръчва да разширят кръга си на общуване и да продължат да търсят сродната си душа.

Близнаци

И през ноември Близнаците ще продължат да държат късмета за опашката. За представителите на въздушната стихия този месец ще бъде време на изненади и неочаквани обрати на Съдбата.

Представителите на знака ще продължат да се изкачват по кариерната стълбица. Честите командировки ще им донесат полезни контакти, които ще затвърдят позициите им в очите на ръководството. Уважението от страна на колегите ще им позволи да работят още по-ефективно.

Съдбовна зима за 3 зодии

Нови предложения от бизнес партньори ще увеличат печалбите им и ще им помогнат да придобият финансова независимост.

Тамара Глоба казва, че не трябва да пропускат щастливия си шанс, който ще дойде през ноември. Тя  препоръчва както на семейните, така и на необвързаните Близнаци да се вслушват в интуицията си и да не взимат прибързани решения.

Рак

Активността на хората, родени под това съзвездие, ще бъде възнаградена. Раците не трябва да губят връзка с реалността и да се затварят в себе си. Всичко това може да доведе до самота и неприятни последици.

През ноември ще им се наложи да направят равносметка на годината.

В професионален план се очаква затишие и положителни резултати от положените по-рано усилия. Заради упоритата работа, която са положили през всички предходни месеци, финансовото им състояние ще се подобри значително.

Глоба съветва да избягват конфликтите, които не ги засягат. Нещата ще вървят нагоре, а емоционалният подем ще им помогне да избегнат есенното мрачно настроение.

Заради дистанцираното си поведение по отношение на близките ще възникнат разногласия, които могат да доведат до раздяла. Необвързаните Раци трябва да се вгледат по-внимателно в обкръжението си, в което има много хора, които се интересуват от връзки.  

Лъв

Промени очакват представителите на знака на работното място. Това може да е кариерно израстване или смяна на работа с повишение.

Ноември ще бъде благоприятен период да реализират с лекота новите си проекти. Новите им познати могат доста да им помогнат да постигнат целта си.

Тамара Глоба предупреждава Лъвовете да избягват преумората. За да поддържат организма си, трябва да внимават с какво се хранят и да спят поне 6 часа.

При цялата си ангажираност е важно да намират време и за половинката си, която заради липсата на внимание може да си позволи да пофлиртува с някой друг.

Необвързаните Лъвове ще успеят да изградят сериозна връзка с някой от многобройните си обожатели.

Дева

За да се разсеят от краткосрочните любовни авантюри, представителите на знака ще се гмурнат в работата и ще започнат да спортуват. Звездите съветват през този месец да бъдат максимално предпазливи и точни. Плановете им могат да бъдат осуетени от недоброжелатели.

Новите познати в работата може да се окажат предатели, които искат да си присвоят чужди заслуги.

Тлъсти пачки влизат в джобовете на 3 зодии

Във финансов план се очакват парични проблеми. Представителите на знака трябва да избягват разточителните разходи и да подхождат разумно към покупките.

Затишието във всички области на живота ще бъде идеално време да се заемат със самоусъвършенстване. Астрологът им препоръчва да прибягнат до медитации и ориенталски практики, които ще им помогнат да облекчат напрежението.

Везни

През ноември Везните, както винаги, ще творят и ще изненадват околните със своите таланти. През този месец ги очакват изненади и открития, на които няма да могат да реагират. Преди да се заемат с нови проекти, трябва да се вслушат в интуицията си.

Очертава се един благоприятен период. Астрологът ги съветва да избягват дълги пътувания и командировки, които в крайна сметка няма да доведат до значителни резултати.

В края на месеца ще им бъде много трудно да установяват контакт с околните, но все пак нещата ще се разминат без конфликти. Очакват се много интересни събития.

Скорпион

Тамара Глоба казва, че като цяло 2022 г. не е от най-лесните за представителите на този знак. В преследване на финансово благополучие, силните и властни Скорпиони са изтощени до краен предел.

Ще се наложи да положат огромни усилия, за да постигнат успех. А за да избегнат неприятностите през ноември, астрологът съветва да не се отпускат и да не отвръщате на недоброжелателите. В противен случай може да загубят не само работата, но и здравето си.

През този период представителите на знака ще са в търсене на нов източник на доходи и ще могат да превърнат хобито си в източник на финанси. Не са изключени и неочаквани парични постъпления. 

За да избегнат критиките от всички страни, Скорпионите трябва да "изключат" арогантността си и да избягват конфликтите.

Стрелец

За представителите на тази зодия ноември ще премине под знака на творчеството. В работата се очаква доста спокоен период: поощрение от ръководството, уважение от колегите и липса на нови проекти. Това затишие ще позволи на Стрелците да се потопят изцяло в творчеството.

2023 година носи кошмар за 3 зодии

Приповдигнатото настроение ще им подари вдъхновение и ще облекчи моралния стрес.

Обвързаните представители на знака ще прекарват много време със семейството, което ще укрепи отношенията с половинката им. Разходките сред природата в компанията на приятели и роднини ще се отразят много добре на здравето им.

Самотните Стрелци ще продължат активно да търсят своята сродна душа, но постоянната смяна на партньорите може да се превърне в постоянен разгулен начин на живот. 

Козирог

През ноември Козирозите ще се радват на спокойствие и финансова стабилност. И няма да се тревожат за материалното си благополучие.

Месецът е изключително благоприятен да отделят време за хобито си. Глоба съветва да погледнат на света от друг ъгъл. Излизането извън обичайната рамка ще направи живота им в бъдеще много по-интересен.

Семейните представители на знака ще спрат с опитите си да изясняват нещата. Резултатът от скандалите ще бъде сдобряване или раздяла. Самотните Козирози пък ще бъдат напълно погълнати от творчеството.

Водолей

Пренебрежението към околните през ноември ще донесе неприятни последици за Водолеите. Те ще трябва да намалят егоизма си и да се обърнат за помощ към приятели.

Съдбовни промени за 3 зодии през ноември

Упоритите и активни представители на знака ще могат бързо да се придвижат към целта си. През този период всички мисли ще бъдат заети с работа. Шефовете бързо ще забележат Водолеите и ще ги наградят за усърдната им работа.

Тамара Глоба казва, че ноември не е най-доброто време за сериозни промени. Само с търпение и усилия ще успеят да постигнат голям успех.

Самотните Водолеи, въпреки че се радват на повишено внимание от противоположния пол, ще бъдат напълно концентрирани върху работата си. Семейните представители на въздушния елемент ще се радват на хармония в отношенията.

Риби

Тези любимци на Съдбата имат късмет във всички начинания, особено творческите. Комуникацията е на висота, но жаждата за самота ще вземе своето.

Творческите Риби ще могат да отделят време за пълноценна почивка. Есента ще ги вдъхнови за нови идеи и постижения.

В професионалната сфера се очаква стабилност, която ще им позволи да си поемат дъх и да рестартират. Активността, която са проявили през последните 10 месеца, ще позволи на Рибите да не се ограничават в разходите. 

Мрачният ноември ще бъде период за поемане на глътка въздух преди новите пътувания, запознанства и пътешествия, които очакват представителите на водната стихия през декември.

Приятелите няма да позволят на представителите на знака, които са склонни към самота, да скучаят. Обожателите им ще продължат да ги канят на срещи и да ги затрупват с подаръци.

Семейните Риби ги очаква идилия и хармония. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай