logo

Тежки проблеми съсипват живота на 5 зодии през май

Тежки проблеми съсипват живота на 5 зодии през май

Загуба на пари, скандали с близки хора, драми на работното място очакват представителите им

В последния пролетен месец няколко зодии ще се радват на огромно щастие, те ще успеят да укрепят позициите си на работното място и да намерят хармония в личните отношения.

Животът на 3 зодии ще се преобърне тотално през април

5 представители на зодиака обаче трудно ще постигнат целите си поради ретроградния Сатурн, който ще обърка всичките им планове. 

Астролозите предричат тежки дни, белязани от много нерви, проблеми, загуба на пари и скандали с близки хора. Те предупреждават представителите на тези знаци да са много внимателни и да обмислят предварително всяка своя крачка.

Овен

Овните ще имат проблеми в професионален и личен план през месец май. Астролозите им препоръчват много внимателно да подхождат към всичко. Възможно е да има сериозно промени на работното място.

Тлъсти пачки за 6 зодии през април

Ще сте много раздразнителни и постоянно ще се дразните на семейните си проблеми. Неприятни ситуации ще имате след 22 май. През периода се увеличава рискът от вземане на необмислени решения, последствията от които ще ви застигнат в бъдеще. 

Телец

Телците ще трябва да се адаптират към новите ситуации, които през май месец ще са много. Не всички обаче ще бъдат положителни. Чакат ви неприятни изненади на работното място, евентуално уволнение или намаляване на заплащането. 

Астролозите съветват да внимавате за здравето си. Укрепете имунната си система и преосмислете режима си на хранене. 

Кошмарен април за няколко зодии вещае Павел Глоба

Дева

Девите ги чакат клопки в професионален план. Ще има завистливи хора и недоброжелатели около вас, които са способни да вдигнат врява за всяка ваша дори и малка грешка и така да развалят репутацията ви. Не са изключени и проблеми в личен план. Добре е да не действате прибързано и да сте гъвкави. 

Везни

Основният проблем при вас през май ще е във финансите. Желанието да печелите повече може да повлияе и на здравето ви. 

Големият стрес и преумората ще провокират главоболие и депресия. В средата на месеца има риск да изгубите голяма сума пари. Добре е да не се включвате в съмнителни проекти, които изискват финансови инвестиции. 

Здравословни и финансови проблеми мъчат 4 зодии през април

Лъв

Трябва да обърнете повече внимание на документите и счетоводството си. Внимавайте какво подписвате и как харчите, защото може да претърпите големи загуби. Астролозите препоръчват да не започвате никакви нови бизнес начинания и да не подписвате договори след 20-о число. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай