logo

Това са най-добрите и наивни зодии

Това са най-добрите и наивни зодии

Те имат души на деца

Душа като на дете - това сравнение често използваме за човек, който чувстваме толкова мил, без подмолни мисли, за личност, която знаем, че винаги ще вярва в доброто и ще прави добрини, каквото и да ѝ коства това, предава "Дарик".

Жесток удар от съдбата за 4 зодии

Тези хора понякога си патят от наивността и добротата си, но светът не би могъл да съществува без тях.

Има едни 4 зодии, които най-често попадат сред този тип хора, с чиста душевност като на малко невинно дете. 

Скорпион

Те са вглъбени, замислени, тихи, но изключително крехки, точно като детската душа. Понякога са раздразнителни и твърде емоционални, понякога реагират твърде необмислено, но зад тези действия стои човек, чието сърце е пълно с милост, добрина и любов.

Хороскоп за 2020 година: Пари и любов за 3 зодии

Дева

Обичливи създания с кристално чисти души. Понякога ги считат за трудни характери, но зад тях се крие един истински човек, през чието съзнание никога не би минала подмолна, зла мисъл. Ако имате Дева в живота си, ценете я и я пазете - тя е добра душевност.

Рак

Крехки, раними, емоционални... те са нежни и колебливи, понякога нерешителни, носят чиста детска душа, която е мила и наивна. Винаги внимавайте, когато имате отношения с тях, защото можете да засегнете чувствата им. Така ще спечелите верен приятел, който никога не би ви помислил злото.

Тези зодии ще получат всичко, за което са мечтали през 2020-а

Телец

Те са с разум и мъдрост на опитен и преживял много човек, но носят сърце и душа на дете. Лесно се плашат, затова ако ги видите напрегнати - успокойте ги, те ще оценят дълбоко това, точно както ценят и силата на хармонията и баланса.

Коментирай

ПРАВДОЛЮБ  НОЖАРОВ

ПРАВДОЛЮБ НОЖАРОВ 27.05.2020 17:43

Свещени глупости. Познавам доста хора, които са от тези зодии и да ПЪЛЕН АНТИПОД на това, което пишете за тях. Да се намирате на писане , т.е. драскане.

Жена Рак

Жена Рак 27.05.2020 23:33

Онзи ден Рак бяха най-гадните???Сега най/милите! Кога ще познаете?Тъпотии