Това са най-измамните зодии - живеят само за себе си и могат да ви предадат във всеки момент!

Това са най-измамните зодии - живеят само за себе си и могат да ви предадат във всеки момент!

Има 5 много измамни знака в зодиака ни. Те могат просто да ви предадат, колкото и близки да си мислите, че сте. Готови са на всичко за себе си във всеки един момент. Това да ги имате в живота си е голям риск.

От jenata.blitz.bg вече ви разкрихме кои зодии са истински магнит за неприятности, светът им сякаш се руши под краката. Споделихме ви и какви са тайните суперсили на жените според зодията им.

Сега ще ви разкажем за няколко знака от зодиака, които са огромни измамници. Ако става въпрос за бизнес, то ще ви подхлъзнат без да се замислят, а, ако имате връзка с тях, то просто бъдете готови да очаквате някой мръсен трик. Астролози дават съвети от кои 5 зодиакални знака е добре да се пазите, защото егоизмът им е прекалено огромен.

Коя планета влияе на живота ви според датата ви на раждане и какво означава това

Риби

Те искрено вярват, че са чисти и честни и са от най-добрите хора на света. Те наистина са доста честни, но са меко казано егоисти. Прекалено състрадателно се отнасят към самите себе си. За всяка беда те ще прехвърлят цялата отговорност върху вас и ще смятат, че именно те са прави. Рибите доста бързо обаче се разочароват от хората и се опитват да се отърват от тях, прекъсвайки връзката.

Близнаци

Те са много приятелски настроени, толерантни и безкомпромисни другари, които обаче не винаги могат да понесат чуждите грешки. Жена от тази зодия може да ви се обиди, че сте й купили дреха, която не е в неин стил, защото това значи, че не усещате какво харесва. Представителите на този знак обичат да преувеличават своите страдания и болки и да опират нож в гърлото на хората, които за тях са сгрешили. Сами по себе си тези хора са честни и чисти, но обичат да превръщат живота в театър.

Най-големите страхове на различните зодии са разкрити!

Водолей

Те често мислят прекалено много за себе си, за плановете си, за пари, за чувствата на околните и изтласкват трепетите на сърцето си на заден план. Трудно е да спорите с тях и още по-трудно е да обясните, че вашето мнение е също толкова важно, колкото и тяхното. Представителите на този знак честичко са себични. Дори и да сте близки с Водолей, никога не може да познавате напълно дълбините на ума му. По-добре обмислете хубаво нещата преди да му зададете въпрос.

Стрелец

Често имате проблеми със сприятеляването и изграждането на отношения. Ако се влюбят, могат да бъдат много търпеливи. Те обаче се стремят към съвършенство. Това изискват и от приятелите си. Лошото е, че Стрелците обичат да клюкарстват, обсъждат и могат да се държат много несериозно, като неглижират планове за виждане и срещи с авери.

Жените от тези 4 зодии никога няма да дадат втори шанс на бившия си

Рак

Те изглеждат искрени и много чувствителни, но и те имат своите недостатъчни. Бързо буквално се пристрастяват към някого и още по-бързо може да охладнеят към него. Често се отнасят по-предпазливо към останалите, отколкото е нужно./jenata.blitz.bg

Коментирай

DA, AMA NE

DA, AMA NE 27.03.2019 10:51

A SCORPION?

dei

dei 27.03.2019 16:54

Абсолютни глупости!

Деан

Деан 27.03.2019 20:54

Незнам кой ги мисли тези простотии, но ако някой им вярва значи е мега изпаднал тъпанар :)

Баба

Баба 29.03.2019 8:44

Извинете, ама по-предателска зодия от ОВЕНА няма! Личен опит!