logo

Внимание: Тези зодии са истински магнит за неприятности, светът сякаш се руши под краката им

Внимание: Тези зодии са истински магнит за неприятности, светът сякаш се руши под краката им

Почти всеки от нас има неприятности и проблеми, но има хора, чиито беди да доста по-чести. Астролозите обясняват това заради техния зодиакален знак.

От jenata.blitz.bg ви разкрихме кои са най-безчувствените и неблагодарни зодии. Споделихме ви и как точно зодиакалния ви знак пречи да откриете голямата, истинска и щастлива любов.

Проблемите и неприятностите преследват най-много 5 знака от зодиака. Според експертите връзката е сигурна. Проверете кои са тези знаци в следващите редове.

Коя планета влияе на живота ви според датата ви на раждане и какво означава това

Овен

Хората, родени под този знак, обичат да рискуват. Готови са да зарежат важните си дела и да отидат на разходка сред природата. Овните вървят ръка за ръка с риска и живеят на принципа: „Първо ще направя това, а после ще помисля за онова”.

Често Овните са доста неспокойни и това им пречи в отношенията с останалите. Те са способни да имат прекрасна любовна връзка с хора, които приличат на тях. Двама Овни биха били в огромна хармония.

Най-големите страхове на различните зодии са разкрити!

Риби

Рибите са безгрижни. Техните проблеми обаче идват заради конформизма. Представителите на този знак имат един огромен проблем – липсата на подходяща организация на задачите и отсъствието на каквото и да било планиране. Обикновено Рибите са доста мързеливи, не са особено усърдни и именно затова често се отегчават от еднотипната работа.

Рибите са доста фриволни и неспособни да държат на думата си. Въпреки неуспехите, които ги преследват, те искат да се променят и се опитват да се учат от грешките си.

Жените от тези 4 зодии никога няма да дадат втори шанс на бившия си

Дева

Представите на този знак мислят много негативно, което пък от своя страна им пречи да се радват на живота и така си създават много проблеми. Те виждат света по много негативен начин.

За някои Деви това мислене им е буквално вродено. В рамките на няколко минути нерешителността им може да премине в агресия. Те са чувствителни. Често съпреживяват с другите проблемите им, което обаче им носи още негативни емоции. Това е основната причина за бедите на този знак. Девите трябва да се опитат да мислят по-положително и да вярват, че ще им се случат хубави неща.

Колко са търпеливи зодиите?

Водолей

Представителите на този знак са прекалено самоуверени. Ако започнете да спорите с тях и им кажете, че не могат да се справят с нещо, това буквално ще ги мотивира да го свършат. Тази монета обаче има две страни. Може да успеят да се справят с предизвикателството, но може и да си навлекат доста негативни емоции, ако нещото се окаже непосилно. Именно от там идват проблемите на Водолея – заради арогантността му. Той поема много повече дини, отколкото е способен да носи под една мишница.

Има и Водолеи обаче, които умеят да използват недостатъка си така, че да го направят позитив. Водолеите обожават да се развиват и да научават нови неща. Именно така ще успеят да се справят с трудностите.

Пасват си идеално! Тези зодии са създадени една за друга!

Телец

При тях доминира егоизма и нарцистичното поведение. Представителите на този знак смятат, че са най-добрите в абсолютно всичко, но когато се изправят пред реалността, страдат много.

Проблемите на този знак са свързани именно с егоизма, особено проявен в любовта и общуването с непознати. Хората, които не познават добре Телците виждат само егоизъм, алчност и желание да бъдат първи. Ето защо Телците имат много врагове./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

milena

milena 21.03.2019 17:38

На „дебелата" в България се гледа като на „нещо" лишено от сексапил.Ако искаш да отслабнеш и търсиш начин как да спреш похапването- това определено е за теб- няма диети,няма хапчета ,няма досадни упражнения http://bit.ly/2p1tJi2