logo

Трите най-интелигентни зодии са…

Трите най-интелигентни зодии са…

Астроложката Людмила Булгакова заяви, че те са природно надарени с остър ум и добра памет

Има хора, които по цял ден си блъскат главата за това как да разрешат даден проблем. Но има и такива, които буквално за минута намират решение на всеки проблем, намирайки правилния изход. 

За определени хора купоните са начин на живот, докато за други престоят в библиотеката или четейки някоя книга е най-прекрасното време.

Но според астролозите това се дължи на зодиакалния знак, под който е роден даден човек. Но не само това.

Астроложката Людмила Булгакова обяви, че има точно три зодии, които се нареждат сред най- интелигентни представители в зодиака. Тя е категорична, че те са природнонадарени с интелигентност, съобразителност и остър ум.

Ето кои са трите най- интелигентни зодии:

Близнаци
„Астролозите традиционно поставят Близнаците на първо място в класацията на най-интелигентните зодиакални знаци и подобно убеждение има основателна причина“, казва астроложката Людмила Булгакова. 

Не е изненадващо, че Близнаците са привлечени от знанието още от детството, те са почти единствените, които с охота ходят на училище, освен това го обичат, защото нямат търпение да научат нови неща. 

„И в университета представителите на тази зодия искат да добият повече и повече знания и именно заради това освен учебниците прочитат и много странична литература“ категорична е астроложката.

Въпреки факта, че в главата на Близнаци знанията са в хаотично и разпокъсано състояние, те са готови във всеки един момент да намерят точно тези, които са необходими и да ги използват. 

Представителите на знака също са генератори на гениални идеи: те разбират по-добре от другите каква тема ще бъде търсена в един или друг момент, следователно имат време да я прокарат навреме и честно казано умеят и да печелят пари от това. От Близнаци се получават отлични учени, преводачи и журналисти. 

Телец
Мнозина са изненадани от това, че Телците попадат в тази класация, защото те изглеждат леко простовати на пръв поглед, но всъщност не са. Телецът е земен знак, следователно представителите му по природа изглеждат бавни, но не и умствено. 

Факт е, че Телецът (с редки изключения) не се стреми да изглежда интелигентен в очите на всички, но веднъж сприятелите ли се с представител на този зодиакален знак ще ви покажат, че имат големи интелектуални дарби. 

„Тези хора са спокойни, стратеги са, дисциплинирани са и могат да вършат много работи, които другите намират за скучни и монотонни. Те стават отлични учени, изследователи, икономисти и счетоводители“, поясни атроложката.

Скорпион 
На трето място в тази класация е Скорпион. Представителите на този зодиакален знак са практични и прагматични хора, които е малко вероятно да отделят време за изучаване на рисуване или запаметяване на стихотворения, освен ако, разбира се, не им е необходимо, за да блеснат в работата си. 

Тяхната интелигентност е от сетивен характер - когато Скорпионът се сблъсква с въпрос, който му се струва неразрешим, той се обръща не толкова към менталната, колкото към емоционалната си памет. Това обаче не лишава представителите на знака от вроденото им любопитство -те се интересуват от новини в областта на научния и технологичен прогрес, добре се ориентират във всички технически иновации – от тях може да получите съвети за джаджи, които току-що са се появили на пазара. 

„От Скорпионите се получават прекрасни лекари (особено хирурзи), банкери, митничари и служители на данъчните и граничните служители“, разкри астроложката Людмила Булгакова. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

скорпион

скорпион 04.04.2020 15:59

това е истината за скорпионите родени октомври

777

777 04.04.2020 17:44

Колко забавно хахаха

Близнак

Близнак 04.04.2020 20:10

Мдаа....Вярно е за близнаците. С изключение на Тиквите ха ха

джеки ч

джеки ч 04.04.2020 21:55

Полицаи също и когато разбрахме , че сме служитители не на народа а на определена полит. и олигарх. класи и им хвърлихме униформите.

Heyyy

Heyyy 04.04.2020 23:51

Това не е вврно ако се разровите в интернет ще разберете, че Еодолей е на първо място, а Скорпион е на второ!!!

На търкалета...

На търкалета... 05.04.2020 12:38

И от трите знака познавам много интелигентни хора. Както и обратното.

Крачунчо

Крачунчо 05.04.2020 17:02

служители на данъчните и граничните служители.. тъпи мастагарковци....

Борко

Борко 05.04.2020 17:42

Не е вярно. Лъвовете са най умните. Те пръщът.

Били

Били 05.04.2020 18:20

Вярно е, ако НЕЩО не им замъгли мозъците. Досещате ли се какво?

Били

Били 05.04.2020 18:20

Вярно е, ако НЕЩО не им замъгли мозъците. Досещате ли се какво?

http://coronavirus.eti.pw

http://coronavirus.eti.pw 06.04.2020 13:55

http://coronavirus.eti.pw

Зодийче

Зодийче 06.04.2020 19:03

Не зная до колко е вярно това, но, лично аз, познавам доста хора, зодия - Козирог, Първа декада. Изключително умни , интелигентни и талантливи хора!