logo

Хората от тези 5 зодии са най-фалшивите приятели

Хората от тези 5 зодии са най-фалшивите приятели

Ако не искате да ви забият нож в гърба, по-добре не поддържайте близки отношения с тях

Животът често ни поднася неприятни изненади. А най-лошо е, когато са свързани с хората, на които имаме най-голямо доверие - приятелите. 

Истинският приятел е практически втората ни половинка. На него можем да кажем всичко и да разчитаме винаги на подкрепата му. 

Понякога обаче човек само може да се прави на такъв, а дълбоко в себе си да ни мрази или да се окаже, че не е толкова искрен в намеренията си.

Според астролозите представителите на  пет знака от Зодиака няма как да попаднат в графата "истински приятел". Те изглеждат лоялни и разбиращи, усмихват се и правят комплименти, но всъщност се оказват негодници. 

Ето в какво се крие чарът на всяка зодия

Ето с кои зодии не трябва да поддържате близки отношения, ако не искате да ви забият нож в гърба:

Дева

Девите са се научили перфектно да носят маската на предани приятели. Те са мили и отзивчиви, готови са да помогнат със съвет и винаги ще са до вас, когато ви е скучно и се нуждаете от компания. 

Представителите на този знак лесно ще се превърнат в най-добрия ви приятел, защото  времето, прекарано с тях, е прекрасно. Но не бързайте да им доверявате най-съкровените си тайни! Те ще ги раздухат на всички страни, ръководейки се единствено от собствените си егоистични планове и цели.

Представителите на тази зодия са потайни и нямат приятели, защото не допускат нито никой до себе си. Затова, ако не искате да бъдете разочаровани и излъгани, стойте далеч от Девите!

Водолей

Водолеите също са фалшиви приятели, въпреки че на пръв поглед изглеждат по съвсем различен начин.

Знаете ли кои са трите най-срамежливи зодии

Те винаги проявяват искрен интерес към живота ви. Първо ще разузнаят как е минал денят ви, какъв сте искали да станете като дете и други невинни подробности от живота ви. След това настоятелно ще поискат да разберат колко пари изкарвате и какви са отношенията ви с половинката.

Те трябва да знаят всичко за приятелите си, защото обичат да ги подчиняват и контролират. И като едни подли изнудвачи, ще използват информацията срещу вас. Клюки, интриги - това са нещата, към които представителите на тази зодия няма да се поколебаят да прибегнат дори по отношение на най-добрия си приятел. 

Риби

Представителите на тази зодия най-често се характеризират с мек характер и нежелание да влизат в открити конфликти. И често им се налага да лъжат, за да излязат от неудобна позиция.

Рибите са склонни да живеят в някой от своите фантастични светове, обичат да изопачават нещата и са в състояние да ви представят пред хората в съвсем различна светлина. 

Затова бъдете нащрек с тях. Те могат лесно да се обидят и да съсипят репутацията ви!

Телец

Когато хората, родени под този зодиакален знак, се сприятеляват с някой, много често не се водят от искрени чувства. Те се опитват да се сближат с хора, които са полезни за тях.

Жените от тези зодии не са създадени за домакини

Освен това за Телеца е важно всяка негова дума и действие да предизвиква възхищение. Иначе що за приятелство е това?

Той често ще ви използва като свой личен психотерапевт или кърпичка, с която да бърше сълзите си. Телецът няма да се замисли, преди да цъфне на прага ви без покана, за да се оплаче от живота, очаквайки подкрепа и утеха. А когато дойде ред за вашите проблеми, ще ви обърне гръб!

Козирог

От една страна, тези представители на стихията Земя могат да бъдат наистина верни и предани другари, способни да съхранят приятелството в продължение на много години. Но периодично ще показват трудния си характер, провокирайки кавги и скандали.

Хората, родени под този знак, са много отмъстителни. Те никога няма да забравят грешките ви или обидните думи и действия по свой адрес. 

Скарате ли се с такъв човек, рискувате да станете герой на най-ужасните клюки - така отмъщава Козирогът. Затова е по-добре да не се сближавате твърде много с хората от тази зодия и да поддържате малка дистанция в общуването. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Майла

Майла 05.11.2022 8:34

Пълни глупости , спрете се вече , способни сте за пари да продадете майка си и баща си , кой ги прави тези тъпи умозаключения .!!!!

Аман бе Майна

Аман бе Майна 05.11.2022 11:25

Пълни извишльотини!

Телец

Телец 05.11.2022 22:25

Ама пълни глупости !!! Няма нищо вярно!!!

Ха ха

Ха ха 06.11.2022 9:50

То половината зодии бе , че те не останаха свестни !

Наталия кобилкина

Наталия кобилкина 07.11.2022 1:15

Туй голяма шмекерия , и шарлатанство.