logo

За нищо на света не правете тези 5 неща, ако искате да бъдете щастливи!

За нищо на света не правете тези 5 неща, ако искате да бъдете щастливи!

Преди време от jenata.blitz.bg ви разкрихме, че има три зодии, които притежават свръхестествени сили. Да не забравяме, че от jenata.blitz.bg ви предупредихме, че съществуват и енергийни вампири в зодиака. Оказа се и че всяка зодия притежава мистика в себе си и може да вижда в бъдещето.

Но сега от jenata.blitz.bg ще си поговорим за духовното събуждане. То означава нещо различно за всеки човек. Едно общо разбиране за това е просто да вярвате повече в себе си. За някои от нас това значи да имат по-голяма вяра в интуицията си, а за другите е още по-дълбоко - да започнат да гледат отвъд физическите ограничения на тази действителност и да се съсредоточат върху това, да се свържат с това, което някои наричат Бог, Източник, Висше Аз и т.н.

Духовното пробуждане може да доведе един път до по-добро разбиране на себе си и настаняването ни в този луд свят да стане по-приятно, други пък може да намерим вяра в нещо, което да ни дава сили в този живот.

Но по този път към просветление, вътрешен мир, по-добро разбиране или каквото искате да постигнете, може да се окажете загубени по пътя. Това е напълно нормално, разбира се, но моля, опитайте се да се отклоните от следните неща, които само ще попречат на растежа ви.

Сега ние от jenata.blitz.bg ще ви разкрием кои са петте неща, които никога не трябва да правите по време на духовното си пробуждане, за да бъдете истински щастливи.

Ето ги и тях:

1. Да не живеете в настоящето!
Един общ аспект на духовността пълното осъзнаване на настоящия момент. Въпреки това, ние не можем да направим това, ако останем вкоренени в миналото или бъдещето. Ако се съсредоточим твърде много върху вече изчезнали времена, или дори дотук, дори тук, няма да се разболеем от вътрешния си мир. За да получим вътрешен мир, ние трябва напълно да пуснем и да прегърнем настоящето.

2. Да осъждате останалите!
По този път може да се окажете с хипервръзка на вашите собствени мисли и действия, толкова много, че да започнете да преценявате твърде грубо. Докато осъзнавате себе си трябва да се научите просто да гледате на себе си като на внимателен наблюдател и да не съдите какво може да чуете или да видите. Живеем в един много осъдителен свят, но трябва да се научите да се отказвате от тези съждения, създадени от човека, и предварително замислени идеи за това кой и какво трябва да бъдете.

3. Да живеете по чуждите клишета и правила!
Когато започнете да се впускате дълбоко в духовното си събуждане, може да откриете, че вашите идеали и морал са се променили малко. По този начин се оказва, че сте в разрез с определени хора в живота си, защото те са станали толкова свикнали с вас, че те наистина не знаят как да се справят с "новия" вас. Разбира се, това е естественият начин на живот, тъй като хората се променят и намират това, което ги прави щастливи. Не се чувствайте виновни за живота си само защото не попада в клишетата, които хората около вас налагат.

4. Да сравнявате себе си с другите!
Този вид върви заедно с предишната точка - никога не се съпоставяйте с други хора. Вие или ще разочаровате себе си, или ще позволите на егото ви да се надуе. Нито едно от тези неща няма да ви помогне в духовното ви пътуване; скоро ще то ще се възпрепятства. Вашето духовно пътуване е изключително лично и напълно и е уникално за вас. Ето защо е неразумно и ирационално да се сравнявате с другите, защото трябва да се движите по свой собствен темп в живота.

5. Да криете, премълчавате и игнорирате емоциите си!
Обичайното убеждение, което ще срещнете в духовния си път, е, че трябва да се стремим да не позволяваме на нашите емоции да надделяват, вместо това да станем бдителен наблюдател на нашите мисли и чувства. Това обаче не означава да задушаваш емоциите си. Ако не се занимавате с емоциите си, ще трябва да го направите по-късно и те ще получат сила само от това, че са бутилирани толкова дълго. Кажете какво трябва да кажете, чувствайте какво трябва да почувствате. Няма извинения и чувство за вина. Ние всички сме човеци и затова имаме широк спектър от емоции. За да се чувстваме живи, трябва да се справим с това как се чувстваме сега, а не да погребваме емоциите си само защото не искаме да се изправим пред тях. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

lek

lek 25.03.2019 19:45

ужасявайки се от своето дебело тяло аз твърдо реших, че трябва да се променя и да стана идеална.Това ми помогна ! http://bit.ly/2kqNpXz