Животът на 3 зодии ще се промени през март, астроложката Тамара Глоба разкри как

Животът на 3 зодии ще се промени през март, астроложката Тамара Глоба разкри как

Оказа се, че нещата при тях ще се преобърнат на 180°, но спокойно - всичко е за добро

Март е женски месец и като такъв се определя като изключително непостоянен и променлив. Но звездите отдавна са начертали съдбата за зодиите за тези дни.

Именно заради това от jenata.blitz.bg споделихме пълен хороскоп за всички зодии за март месец.

Освен това от jenata.blitz.bg публикувахме прогнозата на известния астролог Павел Глоба, който предрече, че три зодии ще срещнат любовта този месец.

Сега обаче неговата колежка – Тамара Глоба, сподели, че освен всичко това животът на три зодии ще се промени тотално през март.

Тамара Глоба

Всичко при тях ще се обърна на 180°! Но спокойно – цялата промяна ще е за добро, за много добро!

„Трудните времена ще отминат с идването на пролетта при тези три знака на зодиака ще настъпят добри времена. Промяната обаче ще изисква от тях да поработят върху себе си или поне да се опитат да се покажат в друга светлина“, казва астроложката Тамара Глоба.

Дева, Скорпион и Стрелец трябва да отделят време в натоварения си график за емоционални разговори, да се възстановят от трудна надпревара и в крайна сметка да разкрият своя творчески потенциал. 

„Почувствайте се свободни хора, не забравяйте за собственото си развитие, променете обичайния си начин на живот - и бъдете готови за нови познанства и късмет“, казва астроложката.

Тамара Глоба прогнозира, през март Девата не само може да намери изгубения мир в живота си, но и да изгради чудесни отношения с добър човек. Промяната вече чука в живота ви, просто трябва да отворите вратата за нея. Не се страхувайте - тя ще ви донесе само положителни неща във всички области на живота, както и радост в любовните отношения.

Астролози разкриха кои са късметлийските месеци за всички зодията

Скорпионите пък не бива както обикновено да тичат преди вятъра, а да си дадат малко почивка. „Все пак не забравяйте да демонстрирате най-добрите си качества без ограничение и фалшива скромност. И когато дойде успехът, не забравяйте да наблюдавате здравето си, както и какво се случва в семейството ви и с близките“, казва Тамара Глоба.

Дъжд от пари ще се изсипе над тези 3 зодии през месец март

Стрелецът ще забрави за сивото ежедневие и отново ще започне да вижда истинските цветове на света, който го заобикаля. „Има голяма вероятност през март да поискате да започнете живота си от нулата. Ако по пътя възникнат препятствия, не се тревожете - те могат лесно да бъдат преодолени“, категорична е астроложката.

„Март определено ще бъде късметлийски за Стрелците. Ще имате добро настроение, прилив на положителни емоции и решителност да се отвътре и справите с проблемите. Съдбата ви дава шанс, който не е за изпускане. И бъдете спокойни – и финансите ви ще се подобрят“ обещава Тамара Глоба. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

меркурий

меркурий 07.03.2020 10:14

Алена, Теодора, Глоба все измамници.