logo

51-годишната Лин скри шапката на всички със секси тяло СНИМКИ 18+

51-годишната Лин скри шапката на всички със секси тяло СНИМКИ 18+

Американката, която изглежда на половината на годините си, сподели своята тайна за красота

„Завинаги младата“ жителка на американския щат Калифорния, която изглежда на половината си години, разкри тайната на привлекателна й фигура. 

Тази жена е вечно млада заради страшна болест! СНИМКИ

„Ние, жените си мислим, че трябва да забавим темповете и натовареността с напредване на възрастта. Аз съм привърженик на обратното“, казва 51-годишната Лин Монтоя, която е фитнес треньорка.

„Принуждавам клиентите си да ядат само натурални продукти и ги карам максимално добре да се изпотят във фитнес залата; ефектът е неописуем“, допълва красивата 51-годишна жена.

„Всяка жена може да постигне своите максимално добри резултати дори и след като навърши 50 години. Това може да стане чрез правилно хранене и физическа активност“, каза тя.

Японката от тези СНИМКИ побърка целия свят 

Монтоя поддържа акаунт в Instagram и споделя тайните на младостта и красотата си с абонатите й. Над 45 хиляди души са се абонирали за нейната страница. 

Американката се опитва да вдъхнови хората на средна възраст да водят активен живот и да спортуват. В публикации тя демонстрира греховно сексапилната си фигура, а също така споделя ефективни упражнения.

Те са наясно с тайните за вечна младост и успяха да надхитрят времето благодарение на... (СНИМКИ)

Тя твърди, че спортът, особено тренировките с висока интензивност (HIIT), не само подобряват фигурата на жената, но и увеличават либидото й. 

„Моята мисия е да докажа на жените на средна възраст, че могат да бъдат силни и секси на всяка възраст. Тайната е проста - силова тренировка, чисто хранене и редовен хормонален контрол“, категорична е 51-годишната красавица. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Ами

Ами 28.07.2020 9:50

Грозна е!

Преминаващ

Преминаващ 28.07.2020 9:59

"Греховно сексапилна фигура...."? Блиц, четете ли това, което пишете?

buba

buba 28.07.2020 21:09

Прилича на комшията

Васил

Васил 29.07.2020 0:17

Жена ми е на 65 и изглежда по-добре от нея.Да ми е жива и здрава!

Диана

Диана 30.07.2020 9:58

Василе, не говори глупости, защото се излагаш. Една 65-годишна жена изобщо не може да се сравнява с една фитнес-треньорка. Твоята бабичка е обран бостан, както има една дума. Другите коментиращи сте жалки завистници, а точно такъв е българския народ–комплексиран и завистлив.

Разбирач

Разбирач 30.07.2020 12:55

На външен вид може да са ок.. Ама катерицата пресъхне ли.... не ми я хвали.!