57-г. Салма Хайек изуми с полугола СНИМКА

57-г. Салма Хайек изуми с полугола СНИМКА

Актрисата изглежда по-добре от много тийнейджърки

През цялата си актьорска кариера Салма Хайек участва в голям брой холивудски проекти. Тя е първата мексиканка, номинирана за Оскар за най-добра актриса.

Мелания Тръмп с изненадващ ход след смъртта на майка си СНИМКИ

Освен това тя отдавна се е превърнала в успешен режисьор и продуцент. Сред творбите й са филми като „Фрида“, „Никой не пише на полковника“, „Грозната Бети“.

Салма е отгледана в богато религиозно семейство и посещава католическо училище-интернат като дете. След като завършва училище, известно време учи международни отношения в университета в Мексико Сити. След като гледа филма "Уили Уонка и шоколадовата фабрика", тя решава, че ще стане актриса.

Мистериозен тоалет на Мелания Тръмп смълча американците СНИМКИ

Красотата и талантът на Салма й позволиха да постигне успех, когато тя нелегално емигрира в Съединените щати, за да стане звезда. Тя бързо успя и оттогава остава една от най-сексапилните жени и влиятелни хора в Холивуд.

На скорошна снимка актрисата позира по бански на плажа сред скалите на фона на златен залез. Салма изглежда страхотно! Залязващото слънце перфектно осветява фигурата на Салма, позволявайки ви да видите всичките й извивки и релефи.

Ако не знаехме коя е на снимката, лесно бихме могли да си помислим, че е 18-годишен модел. Не всяко младо момиче има толкова стегнато тяло.

Актрисата има атлетично телосложение, изглежда, че дължи външния си вид на упорита работа във фитнеса. Обаче не е така. Салма е потопена в духовни практики от дълго време, тя е фен на йога и медитация.

Те й помагат да се чувства по-добре и да поддържа форма. Благодарение на медитацията всички нейни здравословни проблеми „изчезват“. Но веднага щом Хайек се отпусне и спре да отделя време за себе си, всички „камбани“ на тялото се събуждат отново.

От 2007 г. Салма има връзка с френския милиардер Франсоа-Анри Пино. През същата година се ражда първата й дъщеря. Между другото, именно тя е направила и снимката на плажа. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!