logo

65-г. русокоса фурия разкри шокиращата си тайна за вечна младост

65-г. русокоса фурия разкри шокиращата си тайна за вечна младост

Американката споделя своя опит в социалните медии, за да помогне и на другите жени да достигнат своята физическа, емоционална и сексуална върхова форма

65-годишна американка разкри малките си тайни за вечна младост, съобщава New York Post.

Боби Паркър Хол от Портланд, щата Орегон, казва, че изглежда по-млада от възрастта си благодарение на редовния секс със съпруга си.

"Лудост е да осъзная, че на моята възраст правя най-добрия секс в живота си", признава русата бомба.

Тя отбелязва, че половият живот е онзи аспект от живота, който хората пренебрегват най-често.

"Тази дълбочина на удоволствие и близост е безценен дар", подчертава американката.

Любимата водеща на Путин чукна 60 и разкри тайните си за секси тяло и вечна младост СНИМКИ

И добавя, че сексуалният живот не трябва да приключва с навършването на определена възраст.

Другата й малка тайна за вечна младост са редовните тренировки. Американката е убедена, че спортът е най-добрия начин за поддържане не само на физическото, но и на емоционалното здраве.

65-годишната фенка на фитнеса съветва дамите да работят върху развитието на гъвкавостта си и поддържането на мускулна маса. Тя е категорична, че и двете неща могат да бъдат изградени на всяка възраст.

Хол добавя, че внимателната и редовна грижа за кожата на лицето и тялото също е от голямо значение за младежкия й външен вид. Тя препоръчва използването на натурална козметика и казва, че естетичните операции не трябва да се отлагат. 

Освен това жената е убедена, че младостта зависи пряко от вътрешната хармония.

"Прекарвайте време сред природата, за да подмладите тялото, ума и духа си. Направете вътрешния си свят свой основен приоритет и продължавайте да се развивате преди всичко по отношение на връзката си със себе си", съветва тя.

74-г. актриса разкри тайната съставка на вечната младост

Хол добавя, че за поддържане на вътрешна енергия е необходимо постоянно да се търсят нови начини за саморазвитие и себеизразяване. 

Американката споделя своя опит в социалните медии, за да помогне и на другите жени да достигнат своята физическа, емоционална и сексуална върхова форма.

"Мисля, че няма значение на каква възраст сме. Жените винаги искат да се чувстват привлекателни и желани", казва тя. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

Иво

Иво 01.10.2023 14:04

Дори не е красиво! По улиците има нейни наборки къде по-добре изглеждащи.

Дааам

Дааам 01.10.2023 19:42

Сбръчкан , гнусен бабиер! Ама искал да учи другите... Какъв сексусален разцвет бе бабоооо ... Мъжете по еволюционни причини търсят само жени годни да се размножават. Т.е. фертилни! С редки грекки на природата. Макрон и педераЗЗЗтите!

Кака Мара

Кака Мара 01.10.2023 22:14

Що за цървули сте?