logo

Бързо и лесно! Кажете "сбогом" на големия корем без усилия и диети!

Бързо и лесно! Кажете "сбогом" на големия корем без усилия и диети!

Тънката талия и стегнат корем - можете да го имате на всяка възраст. И ако смятате, че това трябва да седне благодарение на строга диета и жестоки упражнения във фитнеса, е имаме добра новина за вас: има 5 прости правила, с които ще свалите напълно коремчето и мазнинките около талията си. Не вярвате, е, скоро ще се уверите сами! 

Разходка преди закуска

Дори не е нужно да бягате - само една разходка с добро темпо. Добрият резултат се дължи на достатъчното количество слънчева светлина, което получаваме между 8 часа и обяд, значително намалява риска от натрупване на наднормено тегло. Както се потвърждава от резултатите от скорошно проучване, утринната светлина има положителен ефект върху скоростта на обмяната на веществата и помага за изгаряне на мазнините по-активно. Такива разходки значително подобряват здравето на сърцето и намаляват риска от развитие на сърдечен удар.

Закусвайте с храни с високо съдържание на диетични фибри

Идеалният вариант е овесена каша с пресни плодове. Какво е толкова магическо в тази комбинация? Всички продукти съдържат фибри, които могат да помогнат за намаляване на холестерола в кръвта. Канадско проучване установи, че хората, чиито диети са допълнени с фибри, имат по-високи нива на грелин - хормон, който контролира глада.

Яжте червени плодове

Хранителните вещества, наречени флавоноиди, особено антоцианините, са съединения, които дават червен цвят на плода.Те влияят върху активността на гените, отговорни за натрупването на мазнини. Колкото повече червени плодове ядем, толкова по-бързо тялото ни гори мазнини.

Яжте авокадо

Трябва само да включите в ежедневната си диета авокадо, то са в състояние да ви помогне да изгубите около 3 килограма седмично! Авокадото е просто магически продукт. Освен това то предпазва от много сърдечно-съдови заболявания и дори от някои видове рак. Те също така намаляват чувството за глад.

Яжте яйца

Яйцата са един от най-добрите продукти за отслабване и са необходими за тези, които са решили най-накрая да кажат сбогом на "въздушната възглавница" около корема./jenata.blitz.bg

Коментирай

annaaaa

annaaaa 07.12.2022 8:48

Хапчета за отслабване - https://acaiberry900.lv Благодарение на тези малки капсулки отслабнах с цели 6 кг в първия месец, а в следващия с общо 4кг.