logo

Гаджето я заряза, защото била дебела и тя го накара да съжалява жестоко СНИМКИ

Гаджето я заряза, защото била дебела и тя го накара да съжалява жестоко СНИМКИ

Бях момичето, с което бившият ми не искаше да бъде, затова се превърнах в момичето, което той никога нямаше да има, казва Джоузи

Няма нищо по-лесно от това да си намериш треньор по отслабване в интернет и с помощта му да се отървеш от излишните килограми. Единственият проблем са силната воля и мотивацията.

Защото всеки от нас има нужда от силен ритник, за да се реши да поправи онова, което не харесва. За Джоузи от Лос Анджелис този удар бил раздялата с приятеля й, който не спирал да я унижава заради килограмите.

Двамата били заедно 3 години, а два дни след настъпването на 2018 г. младият мъж решил да я изостави, пише Daily Star. 

Мъж заряза дебелата си жена, след година я видя и си скуба косите колко е секси

Тогава Джоузи тежала 137 кг., но раздялата й дала сили да свали 64 кг. и да накара бившия си, който също не бил от най-стройните, да съжалява жестоко за решението си. 

"Винаги съм била пълничка, най-дебелото дете в класа. Никога не са ме канили на танц, за момчетата просто не съществувах. Когато бях под 140 килограма, ядях всичко, когато поисках...

Дебелана свали 40 кг и изглежда божествено! Тайната й се крие в… СНИМКИ

Но всичко се промени след раздялата.

Бях момичето, с което бившият ми не искаше да бъде, затова се превърнах в момичето, което той никога нямаше да има", казва Джоузи. 

Раздялата й дала сили и решителност да отслабне. Тя започнала да спортува и напълно променила начина си на хранене. И резултатите не закъснели. 

"Нещо в мен казваше "пусни го" и това определено беше моят повратен момент. Спомням си как влязох в залата и бях объркана, уплашена.

Шокиращи СНИМКИ преди и след показват как жена свали 270 килограма

Но имах личен треньор, който ме научи как да се храня, да спортувам и от този момент нататък тази раздяла стана просто история", добавя тя. 

Оттогава са минали само няколко години, но напредъкът на младата жена е невероятен. С помощта на треньора си Джоузи е загубила почти половината от теглото си.

Момиче свали 150 килограма, полугола СНИМКА показва как изглежда сега

Сега преобразената красавица тежи 70 килограма, но не смята да спира дотук. Тренировките с физическо натоварване са се превърнали в неразделна част от графика й.  

Младата жена е започнала да води свой блог, в който се опитва да мотивира всички момичета, които искат да отслабнат. 

"Тук съм, за да вдъхновя, мотивирам и помогна на другите да постигнат целите си!", пише Джоузи. 

Блондинка бързо и лесно свали 50 килограма и издаде тайната

"Отслабването ми започна като отмъщение. Така исках да отмъстя на бившия си, но по пътя разбрах, че не става въпрос за него, а за мен", казва тя. 

"Няма нищо страшно, ако имате отпусната кожа на ръцете или бедрата! Вие сте красиви и това е нещото, което ви отличава от другите", категорична е младата жена. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Гошо

Гошо 21.03.2021 19:34

Типична жена, иска да ги харесваме по 150 кила, а като им биеш шута, отмъщават, глупости на търкалета. Вместо да се вземе в ръце на време и т.н. за всичко търсят някой друг да им е виновен, че и да отмъщават, явно това им е генетично заложено на повечето жени.

До Гошо

До Гошо 21.03.2021 21:39

И при теб е генетично заложено, да дрънкаш простотии.

пешо

пешо 23.03.2021 7:24

дебеланка