logo

Гала разкри най-голямата си тайна, призна на какво се подлага, за да е слаба!

Гала разкри най-голямата си тайна, призна на какво се подлага, за да е слаба!

Гала издаде каква е тайната на перфектната й фигура и как слабее. Блондинката призна, че каквито и диети да е спазвала, тази определено се нарежда сред най-полезните и ефикасни.

От jenata.blitz.bg вече ви разкрихме кои са нещата, според експерти, за които трябва да забравим рано сутрин. Причината е, че са много вредни за организма ни в тези часове на деня. Разкрихме ви и какво чудо може да направи водата с тялото ви, стига да я консумирате по точно определен начин. 

Сега ще ви разкрием как се поддържа една от най-красивите дами в родния ефир. 52-годишната блондинка има визия на студентка, а днес реши да сподели тайната на слабата си фигура. Оказва се, че Гала си похапва доста, но спазва едно много важно правило.

"Всички ме питат каква диета спазвам. Сега ще ви кажа. Просто не ям до 12 на обяд. След това ям всичко до 18:00 часа и после приключвам с консумацията на храни до следващия ден по обяд", признава русата водеща. 

Всъщност в zdrave.to вече подробно ви обяснихме какво представлява тази диета. Нейното име е 16:8, но видно Гала е увеличила часовете, в които не консумира храна и съответно намалила тези, в които яде. Така режимът й е станал 18:6.

Ето какво представлява диетата 16:8

Темите, свързани с храненето, са включени сред най-търсените проучвания в интернет през 2018 г. По-конкретно, читателите проявяват голям интерес към изследванията, очертаващи ползите от диетата с гладуване 16 към 8. По-точно казано, тази диета препоръчва 16 часа от денонощието да не се приема храна, а през оставащите 8 часа може да се храним. В изследване, което се появи в списанието “Хранене и здравословно стареене” през юни м.г., учените от Университета на Илинойс в Чикаго потвърдили, че този подход може ефективно да помогне на хората със затлъстяване да отслабнат. 

Специалист разкри най-правилния начин, с който да съхраним младостта си

Участниците в проучването, които следвали тази диета в продължение на 12 седмици, са загубили 3% от общото си тегло до края на периода на проучването. Също така стилът на диетата 16:8 им е помогнал да поддържат по-ниско кръвно налягане. Това е важно, тъй като затлъстяването е основен рисков фактор за хипертония (високо кръвно налягане), което може да доведе до по-сериозни сърдечносъдови проблеми. Нейните автори от Медицинския университет във Флорида в Гейнсвил твърдят, че този стил на хранене работи чрез “обръщане на метаболитния превключвател”. 

Въпреки това авторите също така предполагат, че метаболитните процеси, задействани от тези видове диети, могат да увеличат продължителността на живота, както и да предпазят когнитивните функции от нарушаване.

Ето няколко съвета, ако сте решили да опитате това интермитентно гладуване

Както всеки нов начин на хранене, има период на корекция. Най-добрият съвет е да не се потопите право в 16: 8. Започнете първо с 12:12, където ядете от 8 до 20 часа, например. След това постепенно съкратете прозореца си, ядете от 9:00 до 20:00 часа, след това го натиснете до 10:00 и т.н., докато се чувствате удобно на гладно за 16 часа.

Откакто правя тези неща вкъщи, устните ми са по-пълни и сочни, а приятелките ми направо умират от завист!

Уверете се, че имате достатъчно сън, поне седем часа всяка вечер. Тъй като може да се почувствате летаргични и закачени през първите няколко седмици, може да искате да отидете по-малко интензивно във фитнес залата или да тренирате за ходене, само докато тялото ви се приспособи.

Не забравяйте, че само защото сте пропуснали едно хранене, не означава, че можете да ядете толкова, колкото искате по време на храненето прозорец. Изберете здравословни, хранителни, цели храни. Яжте, докато не сте изпълнени, но не прекалявайте и се съсредоточете върху получаване на протеин, здравословни мазнини, сложни въглехидрати и много фибри.

 

Коментирай

nane

nane 06.03.2019 12:56

Критикарията на никой не прощава.Факт!

taka e

taka e 06.03.2019 15:07

A това наистина ме укротява да не ям като звяр ! http://bit.ly/2GSDSm0

яжте

яжте 08.03.2019 14:14

и си не бойте, само това ни остана