logo

Красива блогърка надяна маска заради COVID-19 и направи нещо невиждано ВИДЕО

Красива блогърка надяна маска заради COVID-19 и направи нещо невиждано ВИДЕО

Жените са готови на всеки в името на красотата и дори трудната епидемиологична ситуация няма да ги спре

Трудната епидемиологична ситуация, породена от разпространението на коронавируса, изисква отчаяни мерки и поставя нови предизвикателства пред момичетата. Но женската креативност няма граници.

Именно заради това преди време се появи невероятен трик, който разкри как от старите сутиени може да направим маска за предпазване от COVID-19. Да, но пък в същото време жените с големи гърди пропищяха от тези маски, а от jenata.blitz.bg споделихме уникални снимки.

Но какво правим с грипа по време на пандемията, когато трябва да крием повече от половината си лице под предпазни маски? Е, отговорът дойде от неочаквано място!

Красива блогърка реши да разбие всички стереотипи за гримирането и направи нещо невиждано досега.

„Как да оцелеем по време на коронавирусната епидемия и едновременно с това да изглеждаме великолепно“ – този въпрос мъчеше красавицата, която сподели видеото си в интернет.

Мадамата реши „да гримира“ предпазната си маска и да си „нарисува ново лице“, за да бъде все така неотразима. Предварително тя бе гримирала очите си.

Момичето нанесе на маската всички необходими козметични продукти, които в друга ситуация се слагат върху лицето. За капак блогърката дори сложи червило върху предпазената маска.

Вижте видеото и споделете с нас в коментарите дали това е бъдещето на всяка жена, която обича да се гримира и да бъде красива! / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

http://coronavirus.eti.pw

http://coronavirus.eti.pw 24.03.2020 16:03

http://coronavirus.eti.pw

Кети

Кети 25.03.2020 10:17

Горката, тая е психиатър!

Аlex

Аlex 26.03.2020 9:37

Брей,цели две страници за два реда обяснение!

">

"> 27.03.2020 4:48

">