logo

Край на мистерията! Ето на какво се дължи блестящият външен вид на херцогиня Меган

Край на мистерията! Ето на какво се дължи блестящият външен вид на херцогиня Меган

Крехката фигура и тренираното тяло с излъчване на йога – това е една част от визитната картичка на херцогинята на Съсекс, известна доскоро просто като Меган Маркъл – актрисата, която от гадже на британския принц Хари се превърна в негова съпруга.

Съвсем закономерно мнозина се запитаха, на какво се дължи блестящият външен вид на Меган и благодарение на сп. Livestrong получиха поне малко очертание, загатващо начина на живот на херцогинята, завладяла умовете на вглъбените в живота на кралското семейство на Острова.

Първото нещо, което веднага трябва да се съобщи на любопитните, е фактът, че Меган изобщо не споделя любовта на Хари към всевъзможните прояви на явлението „бързо хранене“, а по-скоро се кълне в бедната на калории храна и т.нар. Clean Eating (чисто хранене).

И така, менюто на Меган Маркъл започва с чаша топла вода с лимон в ранна сутрин. Така тя с лекота стимулира храносмилането си. След това във времето преди обяд херцогинята изпива и едно „смути“ - от авокадо, краставица и къдраво зеле.

Обядът на херцогинята включва предимно супи, като любимата й е азиатската супа от кокос и гъби или броколи с копър.

Вечерята й се състои от зеленчукови макарони (паста – най-често от тиквички).

Тук между другото трябва да се отбележи, че за храненето на Меган са установени специални правила на поведение на масата в присъствие на кралица Елизабет Втора. Според тях Меган не бива дори да си помисля да хване вилицата преди кралицата и не може да приключи след нейно величество – трябва през цялото време да следи да е в унисон със скоростта на Елизабет Втора. Забранени са й морските дарове и всевъзможни варианти на кърваво месо – заради опасността от хранителни отравяния, а за рибата Меган може просто да забрави (преди сватбата тя много си падала по нея), пише "Монитор". 

Здравословното хранене е постоянен спътник в живота на Меган още от времето, когато се снима в сериала „Костюмари“, като тогава тя най-често яде риба и зеленчуци.

Ако случайно се наложи, зеленчуците за Меган могат да идват от Армения, чийто президент неотдавна подари на тъста й – принц Чарлз, малка градина някъде на територията на страната (държавният глава не сподели, къде се намира тя).

Коментирай

Читател

Читател 30.05.2018 16:42

Не тъст , а свекър....Не сте на ясно...ама защо ли се учудвам

ХаХа-тъст

ХаХа-тъст 30.05.2018 16:53

"зеленчуците за Меган могат да идват от Армения, чийто президент неотдавна подари на тъста й – принц Чарлз"Ей, ще ме убиете от смях - вече се търкалям! А какъв точно тъст е принц Чарлз на Меган, по коя линия???

обяснявам за задръстените

обяснявам за задръстените 31.05.2018 13:05

Въобще не ме интересува какво яде тази афроамериканка и дали трябва да се съобразява с кралицата и с когото и да било друг. Уфффффф!