logo

Лана Дел Рей лъсна в минижуп, но с 30 кг. отгоре

Лана Дел Рей лъсна в минижуп, но с 30 кг. отгоре

Не повтаряйте модните грешки на звездата

За милиони фенове Лана Дел Рей е цяла епоха. Епоха на тъга, на която Лана успя да придаде уникална музикална естетика.

Моника Белучи пленява в голо боди

38-годишната певица, автор на песни и поетеса е наричана "Кралицата на скръбта на Америка". Световната слава не дойде при нея веднага - едва през 2005 г. след издаването на дебютния й сингъл „Video games“.

Първоначално тя и нейните песни, толкова меланхолични и изискани, свързани с трудни периоди в живота й, предизвикаха възхищение и дори съчувствие.

Предишната крехка и стройна Лана стана просто неузнаваема само за няколко години - момичето наддаде няколко десетки килограма, като през 2020 година певицата вече бе неузнаваема. 

73-г. дизайнерка Вера Уанг разкри шокираща тайна

По някаква причина хора, които са напълно спокойни за 155-килограмовата Тес Холидей или 140-килограмовата Лизо, започнаха масово да упрекват Дел Рей, че е напълняла много.

Според самата Лана причината за толкова драстични промени е пандемията, която принуди артистката да седи у дома, ограничавайки социалния й живот и я лишавайки от възможността да бъде активна през деня. 

Утехата от целия този стрес е била вкусното хапване, което е рефлектирало във външния й вид.

Нека обаче не се залъгваме, пандемията отдавна приключи, и както виждаме, певицата няма намерение да влиза във форма, въпреки че е повече от 30 кг. отгоре.
 

Онзи ден папараците заснеха изпълнителката на "Summertime Sadness" да се разхожда по улиците на Лос Анджелис в черна минипола, която не й отиваше и почти напълно разкриваше закръглените крака и бедрата на изпълнителката.
 

Между другото, в допълнение към забележимото наддаване на тегло, не можете да не забележите промените в стила на певицата - първоначално тя носеше романтични и феерични рокли, после премина към по-смел и каубойски стил с големи обеци, а сега, въпреки закръглената фигура, Дел Рей залага на мини поли и тесни дънки. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Въй

Въй 20.09.2023 17:38

Истинско гусенце

Прилича

Прилича 21.09.2023 5:24

адски много на Лена дел Киро.

ефцеце

ефцеце 21.09.2023 11:20

За любителите на свинското е истинско изкушение.