Меган Маркъл се оказа голяма крадла! Набелязаната от нея е… Иванка Тръмп (СНИМКИ)

Меган Маркъл се оказа голяма крадла! Набелязаната от нея е… Иванка Тръмп (СНИМКИ)

Милиони жени по света са запенени от Меган Маркъл. Всички определят херцогинята на Съсекс като моден идол. Оказа се обаче, че бившата холивудска актриса е голяма крадла.

Поне що се касае за модната й визия и облеклата, които избира.

Меган редовно краде не от коя и да е било жена, а от Иванка Тръмп – дъщерята на американския президент Доналд Тръмп.

Според кралския биограф Андрю Мортън, херцогинята на Съсекс е взаимствала много от модните си трикчета именно от Иванка.

„Преди Доналд Тръмп да влезе в надпреварата за президент на САЩ, един от женските идоли на Меган беше бизнесмена Иванка Тръмп, която имаше собствена линия бижутерия и дрехи”, пише Мортън.

„Меган й се възхищаваше във всяко отношение. Най-развулнувана бе, когато Иванка се съгласи веднъж да се видят и да вечерят една нощ, когато и двете бяха в Ню Йорк”, разкрива Мортън, който по-нататък в книгата си цитира думи на Меган, които тя е споделила в един от профилите си социалните мрежи, който вече не съществува: „Сгушена в леглото си, с чаша вино, гледам уникалните бижута и дрехи на Иванка. Няма как да не си взема някое от страхотните й неща. Тя е изключителен дизайнер и жена – има уникални бижута, дрехи и аксесоари. Тази жена знае как да изглежда уникално и определено е наясно с формулата за успеха”.

Сега всички можем да се уверим, че Меган действително се възхищава на Иванка, тъй като наскоро се появиха много снимки, които доказват, че британската херцогинята копира американската бизнесдама що се касае за облекло и детайли.

Двете често са засичани с поразително еднакви дрехи, включително колани в ретро стил, рокли и блузи с флорални мотиви, че дори и палта.

Ако не вярвате вижте сами в следващите снимки и преценете коя изглежда по-добре. Важно е само да отбележим, че винаги първо Иванка Тръмп се появява с нещо, а след известно време Меган Маркъл също се вясва с подобна визия. / jenata.blitz.bg

 

Коментирай

nsp

nsp 07.10.2018 13:34

БизнесМЕН? Иванка Тръмп? Щом не е бизнесдама трябва да е джендър. Между другото на Меган са многа "елегантни"глезените - на/по времето на дългите рокли по глезените са били критериите за хубави женски крака...

ррр

ррр 07.10.2018 15:17

Меган има ужасни вени, по краката и ръцете, изглеждат като при 60-70 годишна жена. Отделно Иванка е майка, но изглежда по-елегантва ипо- стройна от Меган, също така няма издадени вени, а китките и глезените и са изящни. Не е нужно да коментирам, че едната е бяла и руса, а другата...

ЛИЛИ

ЛИЛИ 07.10.2018 17:38

САМО НА ПРЕДПОСЛЕДНАТА СНИМКА ИМА ПРИЛИКА В ТОАЛЕТИТЕ. КАКВА КРАДЛА Е ???? ПИШЕТЕ САМО ГЛУПОСТИ.

Мария

Мария 07.10.2018 18:24

ЕДНОТО Е КЛАСА ДРУГОТО Е РАСА.

Мария

Мария 07.10.2018 18:26

ЕДНОТО Е КЛАСА ДРУГОТО Е РАСА!

ппп

ппп 08.10.2018 10:27

Който е поставил снимките за сравнение и подкрепа на статията, е абсолютен кретен и то не само в областта на модата. Дрехите са достатъчно различни, за да може дори пълен дилетант да види разликата.

Блиц

Блиц 08.10.2018 12:51

Много сте смешни!

Едната е прегърбена

Едната е прегърбена 09.10.2018 11:03

ама ухилена до ушите камериерка

Иванка ми прилича на

Иванка ми прилича на 09.10.2018 11:05

Маша на Гришо ...... Елеганта класа

Таня Георгиева

Таня Георгиева 09.10.2018 20:56

Имате в статията си много правописни грешки