logo

Млада журналистка се подложи на популярна диета от 70-те! 3 дни живя на вино и яйца, но вместо щастие и красота, получи... (СНИМКИ)

Млада журналистка се подложи на популярна диета от 70-те! 3 дни живя на вино и яйца, но вместо щастие и красота, получи... (СНИМКИ)

Млада журналистка живя три дни на вино и яйца, за да стане по-слаба и красива. Александра Блишчик  от Vice решава да експериментира и се подлага на популярна диета от 70-те години на миналия век, а след това споделя подробно с читателите как се е чувствала през тези дни и какви резултати е постигнала след зверските лишения. 

Александра научава за диетата от Фейсбук. За първи път тя излиза през 1962 година в най-продаваната книга на The New York Times — секс ръководство за неомъжени жени. Авторката й Хелън Браун предлага на дамите да се подложат на кратка диета през уикенда, с която да отслабнат с 2,5 кг. По-късно списание Vogue преобразува диетата, увеличавайки продължителността й на 3 дни. 

За това време всички дами, които искат да отслабнат, трябва да ядат на закуска едно яйце, чаша сухо бяло вино и кафе, на обяд - 2 яйца, 2 чаши вино и кафе, а за вечеря с останалото в бутилката вино могат да изядат 150 грама пържола с черен пипер и лимонов сок и кафе.

Александра отбелязва, че й е било доста трудно, за да се подготви за хранителния режим.

По думите й, месарят в магазина е трябвало да реже месото цели четири пъти, преди да удовлетвори желанието й за три 150-грамови пържоли. След това се оказало, че бялото сухо вино "Шабли", което било упоменато в диетата, ще й излезе доста скъпо. Бутилка от него струвала 78 долара. Младата жена решава да го замести с по-евтин вариант - класическо сухо бяло вино за 14 долара бутилката. 

Ден първи, неделя, 60,8 кг.

Когато започва експеримента си, Александра тежи 60,8 кг. Закуската минава добре, въпреки лекия махмурлук от предния ден, но яйцата на обяд се оказват непоносими за нея.  Младата жена останала гладна, а единственото, което усещала, били "депресивните ефекти на алкохола".

Вечерта била толкова гладна, че миниатюрната пържолка с лимон й изглеждала невероятно вкусно. "Веднага, щом приключих, се почувствах невероятно. Тялото ми се радваше. След пълното изтощение през деня, получих внезапен прилив на енергия, която изразходвах с пиянски кикот, докато си легна в 22 часа", описва преживяванията си  Блишчик.

Ден втори, понеделник, 60,3 кг. 

На следващата сутрин Александра била смачкана и гладна. Когато се вдигнала от леглото, получила остра болка в бъбреците, а след това установила, че има запек. "Но коремът ми беше много по-плосък, отколкото преди 24 часа", отбелязва със задоволство тя.

Яйцата се оказали "ненадежден източник на енергия". Виното обаче помогнало да залъже глада. На обед вече не можела да яде яйцата, защото изпитвала към тях само отвращение. Измъчвана от главоболие, тя успяла да дочака вечерята, която обаче не успяла да я спаси.

"В стомаха ми всичко къркореше и кипеше и в 21 часа със сетни сили успях да се добера до леглото", пише Блишчик.

Ден трети, вторник, 59.7 кг.

На сутринта младата жена изглеждала "кльощава и сива". Но кльощава! Тя отслабнала с половин килограм, но нямала сили да стигне до работа.

Колкото и да опитвала, не успявала да се "приведе" в работно състояние. Мъчел я силен махмурлук и умора и не можела да се съсредоточи върху работата си. От изпитото на обед вино й станало лошо и осем часа преди крайния срок тя сложила точка на експеримента. 

Блишчик не успява да свали обещаните 2,5 кг., а твърденията на авторката й Хелън Браун, че тази диета ще я накара да изглежда страхотно и да се чувства жива и секси не се сбъдват!  Младата жена признава, че не може да повярва, че момичетата са се подлагали отново и отново на този  режим, който, по думите й, носи единствено и само страдания! /jenata.blitz.bg

Коментирай

i az taka otslabnah

i az taka otslabnah 08.10.2018 13:02

Това е най-мощният естествен препарат за изгаряне на мазнините, който е известен в света!Но внимавайте с дозировката.Не повече от 3 впръсквания на ден Резултатът е просто супер, не мога да изчакам за да видя, каква ще съм след 4 седмици.http://bit.ly/2kqNpXz