logo

Още кошмарни новини за българските жени и европейките СНИМКИ

Още кошмарни новини за българските жени и европейките СНИМКИ

Оказа се, че нещата, които нашенките правят са напълно немислими за жените от другите страни, и обратното

Всички сме чували израза, че "българките са най-хубавите жени на света". Е, това е факт! Все пак преди време от jenata.blitz.bg преди време попаднахме на една доста неприятна новина, свързана с българките

В материал, който една китайска журналистка написа, бе разкрито защо европейските (в това число и българките) се състаряват преждевременно.

Освен това от jenata.blitz.bg споделихме кои са признаците, които издава на мъжете дали една жена е мърла или се поддържа.

Сега обаче една читателка на jenata.blitz.bg написа доста интересно писмо, което изпрати на фейсбук страницата ни, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

"След като бях в редица страни из цяла Европа разбрах, че принципите на хигиена на европейските жени са много по-различни от нашите.

Всяка държава има свои традиции и обичаи. Понякога това, което изглежда нормално за едни страни може да шокира жителите на други. Затова категорично мога да заявя, че принципите на хигиена при европейките са значително различни от тези, които са приети в България", сподели читателката на jenata.blitz.bg.

Ето и част от наблюденията, които жената направи:

Миене на лицето
Измиваме се под течаща вода, но европейките не могат да си позволят това. Те запушват канализацията в мивката, за да не се пилее вода, за да се спестят природни ресурси и да се намали размерът на сметките за комунални услуги. Едва след това мият ръцете си или мият лицето си. И когато мият зъбите си, те също затварят крана.

Бельото
Българските жени "изпращат" мръсното си бельо в пералнята. И разбира се, те го експлоатират от носене години наред. Европейките от своя страна, виждайки малко петънце или дупка, веднага изхвърлят бельото си в кошчето.

Ще си кажете, че правят грешка? Изобщо не е така! Работата е там, че за тях е по-изгодно да си купят нов комплект бельо, отколкото да го перат до протриване или кърпят. Да не говорим, че за тях е немислимо да носят изпокъсано бельо.

Измиване на съдовете
Ние сме свиканли да мием събовете след всяко хранен! Е, или в краен случай в края на деня. Европейките пък чакат, докато съдомиялната машина се напълни. Така че мръсните съдове в къща са често срещано явление в различните държави в Европа. Отново въпросът опира до това да се пести вода, за която трябва да платите скъпо. Пилеенето на вода за миене на съдове за европейките е пълна загуба на време и най-вече на пари.

Водни процедури
Българските жени могат да вземат душ за тридесет минути или пък да се накисват с часове във ваната. Водните процедури отнемат много време.

Европейките рядко се къпят (звучи гадно, но е факт) и прекарват минимум време под душа. Дори когато нанасят шампоан върху главата си, то те със сигурност ще спрат водата.

Коса
Българките мият косата си почти всеки ден. Европейските дами пък често могат да бъдат видени с не съвсем свежа коса. Като разбирасе това не е защото те са мърляви, а защото спестяват от семейния бюджет, свеждайки до минимум разходите за вода. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай