logo

Ослепителната Бела Хадид разкри малките си тайни, благодарение на които изглежда винаги зашеметяващо

Ослепителната Бела Хадид разкри малките си тайни, благодарение на които изглежда винаги зашеметяващо

Неотдавна в Лондон бе представена новата линия на Dior Backstage. На мероприятието присъства и световноизвестната манекенка Бела Хадид.

Красавицата сподели своите малки тайни, благодарение на които кожата й винаги изглежда перфектно и разказа как й се отдава да отиде на парти направо от самолета и в същото време да изглежда отпочинала и енергична. 

"Работата ми предполага множество пътувания и още на летището трябва да изглеждам на 100%, защото папараците често ме чакат още там. За да остане кожата ми свежа, се придържам към няколко ритуала, на които ме е научила мама. Още щом се кача в самолета, веднага измивам лицето си. Никъде не тръгвам без нощен крем и серум. След сън отново повтарям процедурата. По този начин, когато самолетът кацне, лицето ми е отпочинало и овлажнено. Другото нещо, което нося винаги със себе си, е коректорът. Той отлично замаскира тъмните кръгове под очите", споделя хубавицата.  

 

"Когато пътувам, винаги нося със себе си ефирни масла и кристали. Благодарение на тях мога да съм уверена, че на борда на самолета ми ще има положителна енергия. Понякога, когато летя прекалено често, се паникьосвам, защото в голяма част от времето съм сама. Затова и взимам колкото се може повече лични вещи със себе си. Това ми помага да се чувствам като у дома и ме успокоява. Мама много често лепи малки кристалчета по куфара ми", казва още звездата. 

"Една от гримьорките ми в Корея знае колко много се уморявам, затова ми подари течен женшен. На вкус е ужасен, но ме зарежда със страшно много енергия. Работата е там, че в последно време се опитвам да пия по-малко кафе, търся нови начини да бъда енергична през целия ден", добавя Хадид. 

"Първите ми спомени за красотата са свързани с майка ми. Тя винаги ми е казвала, че на първо място човек трябва да се грижи за кожата си, чак тогава за грима. Като малка отделях много време на ездата и нямах особено време за гримиране. Но, си спомням как взимах от козметичната чантичка на мама най-тъмния молив, гримирах се и отивах на училище. Преди да се прибера обратно вкъщи, трябваше да го махам. Винаги съм намирала някакви малки неща, които ми помагаха да се чувствам себе си", разкрива тя. 

 

"Когато работя, често влизам в образа, който клиентът желае. Това не ми позволява да се изразя. Но на партитата, които организирам, обичам да подбирам интересни неща. Заедно със специалистите, с които работя, успяваме да създадем определен образ. Имам куп идеи в телефона си, които обичам да преглеждам. Вдъхновявам се не само от известните, но и от хората, които забелязвам на случайни снимки. Така преди няколко месеца, в чест на рождения ден на сестра ми,  си направих секси тъмносин грим. Всички го забелязаха. Щастлива съм, че мога да работя с най-големите професионалисти на планетата", казва манекенката. 

"Сигурно ще ви изненадам, но най-големият ми кошмар е да правя сама маникюра си. А когато ми се появи малко свободно време, предпочитам да махна всичко, с което хората са свикнали да ме виждат. Лежа на дивана без грим и си говоря с приятелки - така прекарвам свободното си време. Блясъкът е нещо много хубаво, но това не е нещото, което ме прави истинска щастлива", споделя в заключение красивата американка. /jenata.blitz.bg

Коментирай

tcholakov.stefan2@gmail.com

[email protected] 18.06.2018 19:40

http://www.stefan-tcholakov.com/index.php?year=2018&id=10691&title=%CF%D0%CE%D2%C5%D1%D2+-2-+%C2%D0%C0%D6%C0-17+%DE%CD%C8+2018+-+%D1%CE%D4%C8%DF