logo

Перфектното бижу за празниците: Украсете тоалета си със сребърно колие

Перфектното бижу за празниците: Украсете тоалета си със сребърно колие

Семейните поводи и партитата с колеги изискват бляскава визия, дори и в условията на неформална обстановка

Всеки ден може да бъде различен с подходящия тоалет и бижу към него, но когато наближат празници, дамите имат задачата да се преобразят в принцеси. Тежестта на това намерение няма задължителен характер, но пък е идеалният момент да вложите креативност и да се настроите за една по-бляскава визия.

Ако не са тези прекрасни вечери, в които сме заедно със семейството и вдигаме наздравици, или се забавляваме с колегите си, много по-трудно бихме преглътнали натовареното си и изключително забързано ежедневие. Не са далеч тези изживявания и е време да започнете с подготовката.

Перфектното украшение под формата на сребърно колие е решението за представителките на нежния пол, които несъмнено искат да изтъкнат своята елегантност.

Ето каква е тайната за постигането на неустоимото ви излъчване през зимните празнични поводи:

Класически стил на французойка

Прочутият френски характерен маниер за дамите, които се превръщат в център на вниманието с присъствието си.

Класическите форми, камъни и перлите са особено подходящи в тази категория, а напоследък доста актуални са винтидж висулките, които наистина могат да ви превърнат в уникално творение на модата. С това се затвърждават ретро тенденциите, които властват от няколко години и ни увличат със своите дизайнерски подобрения.

Смели и дръзки аксесоари

И като заговорихме за миналото, лентата ни връща и към пънк културата, така любима на бунтарките сред женското съсловие. Чокърите и веригите не са забравени, предоставяйки ви възможност да бъдете по-освободени и да излезете от традиционните рамки, без да губите своята изтънченост.

На коледните партита, освен на колие, може да заложите и на дълги обеци. Привличайки погледите върху себе си, с атрактивния си подбор на аксесоари и рокля, може автоматично да завоювате позицията на кралицата на нощта.

Инициали на любими марки

Не четете тези редове, ако сте от дамите, които избягват акцент върху марките. Все пак тази мания продължава да стои на фокус, а за младите тя определено е начин да покажат вкуса си към утвърдени модни дизайнери.

Обеци и колиета със сигнатурата на популярни брандове могат да се превърнат в удачно допълнение на стилен и изчистен, включващ лека провокация тоалет за предстоящите фирмени и приятелски купони.

Това, разбира се, е добро решение и за подарък, ако търсите с какво да изненадате фен на популярните марки.

За вас остава отговорността да изберете изкусителната дреха, а към нея и комплекта от бижута, спиращи дъха и даряващи ви с пищност и зашеметяващо сияние.

Коментирай