logo

Тези 4 прически ще са хит през 2021 година

Тези 4 прически ще са хит през 2021 година

Освен, че ще са хит, ами и ще ви подмладят

Без значение на колко години е една жена, тя винаги се стреми да изглежда зашеметяващо и по-млада. Много е важно да подходите внимателно към избора на прическа.

Бенки на интимните места, какво означават?

От нея всъщност зависи много – именно тя е едно от първите неща, които забелязват във вас и може тотално да промени излъчването ви.

Определено трябва да обърнете внимание на това какво е хит през сезона, но и дали би паснало на вас и лицето ви. В следващите редове ще ви предложим най-хитовите прически за 2021 година, които ще ви направят по-млада.

5 грешки, които елегантните дами никога не допускат СНИМКИ

Боб

Подстригването по този начин е хит през последните няколко години и тенденцията ще се запази и през 2021. Ако имате тънка коса, тази прическа ще ви придаде обем и е лесна за поддръжка.

Тези, които искат да имат по-ефектна визия, могат да заложат на оригинални бретончета, например асиметрични, които могат да са наклонени, удължени или разкъсани.

Каре

Важно е, ако се спрете на тази прическа, да помислите дали искате да е удължено каре или асиметрично, помислете и за евентуално комбинация с бретон.

Тази прическа стои чудесно на права коса, но ако искате да заложите на тази прическа, трябва да се съобразите и с формата на лицето си.

Етажи

В идеалния случай тази прическа може да ви подмлади и е подходяща за всякакъв вид дължина на косата. Косата ви ще бъде обемна и ще изглежда много по-гъста.

Писки

Перфектен избор за дамите, които предпочитат по-къси прически. Така ще изглеждате модерна и стилна. Тази опция е подходяща за дами на всякаква възраст. Тя придава изтънченост на визията.

Когато избирате прическата си е важно да обърнете внимание на всеки детайл, за да получите не само подмладяващ ефект, но и да сте в светлините на прожекторите и едновременно в крак с модните тенденции./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

chuchumucho

chuchumucho 29.11.2020 14:11

РИТАНИТЕ ЗЕЛКИ И ЛУДОТО ЛЕНЧЕ !