Тя тежеше 39 кг, но се записа на фитнес и стана неземна красавица СНИМКИ

Тя тежеше 39 кг, но се записа на фитнес и стана неземна красавица СНИМКИ

Транг Нгуен качи 10 килограма и постигна идеалната фигура

Много момичета изпробват всевъзможни методи, за да свалят омразните килограми. Блогърката Транг Нгуен обаче си постави съвсем друга задача.

Известна културистка се ожени! Ето как изглеждаше необикновената булка СНИМКИ

Преди три години миниатюрна брюнетка тежала само 39 кг и нямала каквито и да било форми. Тя не харесвала тази ситуация, заради което се записала на фитнес и започнала да вдига тежести. 

Три месеца по-късно Транг можела да вдигне тежест, равна на нейното тегло. Постепенно започнали да й се появява преса.

Жена срещна "мъжа на мечтите", който я отведе в България, но нещата завършиха ужасяващо

Няма как обаче да се спортува и гладува едновременно. Нгуен не изоставала с храненето. Тя добавила в диетата си брашно и сладки храни, без да се лишава от почти нищо. Според блогърката в живота й нямало място за глад.

Нгуен описа дългосрочния си експеримент в социалните мрежи. Две години по-късно абонатите видяха на екраните вече не крехка, болно изглеждаща брюнетка, а луксозна фитнес дама.

Нгуен през това време качи 10 килограма и постигна идеалната фигура. Оттогава тя поддържа себе си в същата форма и често показва резултатите от прекрасната си трансформация в социалните мрежи. В Instagram около 330 хиляди потребители следят живота на азиатката с възхищение./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай