Журналистка 6 дни се разхожда чисто гола и ето какво й се случи СНИМКИ  18+

Журналистка 6 дни се разхожда чисто гола и ето какво й се случи СНИМКИ 18+

Джорджет Къли се интересувала най-много как експериментът ще се отрази на здравето й

36-годишната британска журналистка реши да експериментира и изкара шест дни без дрехи. Преживяването си тя описа в бележка за The Sun.

Джорджет Къли се интересувала най-много как експериментът ще се отрази на здравето й.

Жената води здравословен начин на живот: храни се балансирано и тренира четири пъти седмично, а пулсът й в покой, според фитнес гривната на ръката й, е 65 удара в минута.

В първия ден на голия й експеримент пулсът й паднал до 55 удара в минута, но когато един от съседите я забелязал през прозореца, за кратко скочил до 120.

97-г. старица разкри шокиращата си тайна за дълголетие

След това Къли решила да не вдига щорите до края на експеримента, за да не смущава околните и най-вече живеещият в близост съсед свещеник.

На втория ден британката трябвало да напусне дома си два пъти. Първия път изтичала чисто гола на двора, за да изхвърли боклука. По време на екстремното й домакинско занимание пулсът й се повиши до 130 удара в минута. Джорджет отдава това не на излагането на студ, а на страха да не бъде видяна от съседите си.

След това отишла да пазарува в местния супермаркет, носейки само палтото си.

Британката отбелязва, че клиентите й хвърляли любопитни погледи, а сърцето й биело с честота от 140 удара в минута, въпреки че обикновено, когато пазарува, пулсът й не се покачва над 100 удара в минута.

От третия до петия ден не се случило нищо особено. Журналистката отбелязва, че без дрехи е започнала да спи и да се наспива по-добре и да се събужда с пулс от 55 удара в минута.

Тя се подложи на опасен генетичен експеримент в името на науката, който я подмлади с цели 20 години!

Къли не крие, че през всичките тези дни тя се страхувала, че камерата на компютъра случайно ще се включи по време на работните й разговори и в такива моменти пулсът й скачал до 120 удара в минута.

На четвъртия ден тя решила да направи йога тренировка в дома си. Пулсът й достигнал до 155 удара в минута, въпреки че обикновено при такава активност оставал в рамките на 140 удара.

В петък, последния ден от експеримента, британка решила да си направи пица и случайно изгорила корема си, докато я вадела от фурната. Тогава пулсът й се повишил до 110 удара в минута, но след това паднал до обичайните 65 удара.

Младата жена смята експеримента си за успешен. По думите й след пет дни ходене без дрехи кожата й изглежда по-добре, нивото на стрес намалял, както и пулсът в покой. За капак сега се чувства много по-секси. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!