logo

2 секс пози за лесно зачеване на бебе

2 секс пози за лесно зачеване на бебе

Лекари съветват да заложите на тях, ако се опитвате да създадете поколение

Понякога зачеването на дете не е толкова лесно, колкото бихме искали. Случва се партньорите да са готови за деца, напълно здрави са, но все още не могат да създадат поколение. 

Край на мистерия: Разбра се защо „мама“ е първата дума на детето!

В този случай двойката е готова да изпита най-противоречивите начини за зачеване на дете. Но кажете не на зловещите експерименти, достатъчно е просто да правите секс правилно.

Всъщност няма специална супер позиция, която да гарантира успешно зачеване. Но ако двойка мечтае за бебе, можете да опитате няколко позиции за правене на любов.

Най-добрите пози за зачеване на дете са кучешката и мисионерската. 

Спрете да критикувате детето си, ще съсипете бъдещето му

Много жени мислят, че е добре да застанат на свещ, след като свършат с половия акт и половинката им е свършила в тях. Идеята на това е биологичният материал на половинката им да проникне по-дълбоко в матката и да настъпи зачеване. 

Съвременните доктори обаче не препоръчват да го правите и посочват куп вреди, вместо ползи от подобно действие. 

Според експертите трябва да подбирате пози, при които половият орган на мъжа да проникне максимално дълбоко във влагалището на жената, а това може да се постигне чудесно и с мисионерската и с кучешката поза. 

Все пак има и лекари, които не смятат, че позата влияе върху процеса на зачеване. В крайна сметка най-важното е партньорите да се наслаждават на процеса. Тогава двойката може да разруши психологическите бариери и да се отпусне напълно. Така процесът на зачеване ще се превърне в приятно преживяване. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!