Алексис роди 10 момчета! Това, което чу при 11-ата си бременност, я шокира СНИМКИ

Алексис роди 10 момчета! Това, което чу при 11-ата си бременност, я шокира СНИМКИ

Тя и съпругът й наистина вярват, че Камерън ще бъде последното дете в семейството им, макар че не изключват появата на 12-о бебе

Семейства с голям брой деца са голяма рядкост. Въпреки това ги има! Може би и заради с появата си винаги успяват да привлекат вниманието на околните.

Семейството, за което днес от jenata.blitz.bg ще ви разкажем е точно такова. И в същото време доста необикновено. Всеки месец то купува 30 кофички кисело мляко, 24 ролки тоалетна хартия, 100 пакета пържени картофки. 

Всичко това, защото си има 10 момчета. А съвсем наскоро се сдоби с 11-ото си дете - момиче! 

Мери е майка на първите петзнаци в САЩ, но малко след като ражда се случва нещо шокиращо (СНИМКА)

Последната бременност за Алексис била пълна изненада. И в това няма нищо чудно, защото предишните 10 пъти раждала все момчета. Между другото, това било единственото семейство в Обединеното кралство, което има 10 деца и всички били от мъжки пол.

Време е да се запознаете със семейството на Алексис и Дейвид Брет.

Съпрузите се били примирила с факта, че ще живеят заобиколени от 10 момчета. Но всичко се променило, когато на 39 години Алексис най-накрая родила момиченце - Камерън.

Преди 10 години Натали роди 8 деца, не е за вярване как изглежда сега

"Не се изненадах, когато разбрах, че отново ще си имаме бебе. Но трябваше да видите лицето ми, когато ми казаха, че чакам момиче!", споделя многодетната майка. 

Двойката често става обект на негативни коментари. Много хора смятат, че е крайно време да спрат да правят деца.

Сега за тях всичко ще бъде много различно. Алексис и Дейвид наистина вярват, че малката Камерън ще бъде последното дете в семейството им, макар че не изключват появата на 12-о бебе. 

Историята на Трейси, която за година стана майка цели 4 пъти, удиви целия свят (СНИМКИ)

"Някои хора смятат, че раждам заради финансовата помощ от държавата. Но това не е така. Съпругът ми има добра работа. Това означава, че дори нямаме право да мислим за финансова подкрепа от правителството", казва Алексис.

За последната си бременност тя разбира в навечерието на Коледа. Първоначално решила, че й е зле заради храната, която е яла, но след като си направила тест, разбрала, че отново ще става майка.

Със съпруга си решили да узнаят пола на бебето предварително и останали изключително изненадани, когато разбрали, че този път няма да имат момченце. 

Джанет и съпругът й отидоха на видеозон и чуха нещо плашещо, което преобърна живота им! 35 години по-късно... (СНИМКИ)

"Нямам никаква идея какво да правя с момиче. В края на краищата имам 10 момчета! Независимо от това, ние сме много доволни и с удоволствие купуваме розови неща", споделя с радост майката на малката Камерън.

След 10 момчета и едно момиче, Алексис е решила да се върне на работа като инструктор по фитнес на непълно работно време. Въпреки че настоящата й работа е изключително уморителна. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай