logo

Емили се събуди с болки в корема и преживя "шока на живота си" СНИМКИ

Емили се събуди с болки в корема и преживя "шока на живота си" СНИМКИ

Жената помислила, че неразположението й се дължи на запек, но състоянието й бързо се влошило

Млада британка мислеше, че има запек, и изобщо не подозираше, че е бременна, докато внезапно не роди в леглото си, съобщава Manchester Evening News.

На 13 януари 27-годишната Емили Греъм се събудила с болки в корема, преди да преживее "шока на живота си". Жената помислила, че неразположението й се дължи на запек, но състоянието й бързо се влошило.  

"Мислех, че имам запек, но всъщност започвах да раждам. Имах чувството, че трябва да отида до тоалетната, но очевидно не е било това. Контракциите започнаха и идваха на всеки 10 минути.

Казах на годеника си, че не се чувствам добре и имам силни болки в корема. След това отидох до тоалетната, мислейки, че може просто да имам запек или нещо подобно. Седях там известно време и просто си мислех: "О, не, това не са менструални болки. 

Тийнейджърка се събуди от остра болка в корема, последвалото шокира дори и майка й СНИМКИ

Върнах се в леглото, мислейки, че просто ще ми мине. 10 минути по-късно се събудих. Не зная как да опиша болката – сякаш вътрешностите ми бяха разкъсани. 

Върнах се в тоалетната, а годеникът ми влезе да види дали съм добре. След това започна да търси в Гугъл какво може да ми има и ми каза, че може да съм бременна", разказва жената.

Годеникът й бързо извикал линейка, а лекарите пристигнали точно навреме, за да изродят бебето. Емили родила на легло в дома си здраво момиченце на име Изабел. Бебето било в амниотичен сак - рядко явление, което се среща само в един от 80 000 случая. 

След раждането майката и детето са откарани в болница. 

Британката подчертава, че не е знаела за бременността си и е изумена от внезапното раждане. Тя била още по-шокирана, когато любимият й казал, че е усещал как бебето рита в корема й, но не искал да говори за това, тъй като смятал, че любимата му просто потрепва в съня си. 

Безплодна жена получи щедър подарък от сестра си и животът й се преобърна на 180 градуса

27-годишната жена казва, че не е имала обичайните за една бременността симптоми. Менструацията й спряла, но тя го отдала на заболяването си. Греъм била диагностицирана със синдром на поликистозните яйчници, заради който шансовете й да забременее били изключително малки. 

Първоначално й се гадело, но след няколко дни симптомите изчезнали и тя решила, че причината за това е стара храна.

Към края на бременността  започнала да страда от киселини, но и тях отдала на хранителни проблеми. Качените килограми пък си обяснила с преяждане по празниците.

Джес отиде до тоалетната, последвалото е шокиращо ВИДЕО

Само няколко часа преди да роди, британката била на работа. Преди това пък се забавлявала на фирмено парти, а когато била в шестия месец, три пъти се возила на най-бързото влакче в увеселителен парк във Флорида.

"Честно казано, преживях шока на живота си. Да я държа за първи път беше невероятно, нямаше друг такъв момент. 

Тя определено е чудо. Казаха ми, че може да не мога да имам деца. С годеника ми сме говорили за това и бяхме разочаровани, но си помислихме, че ако се случи, ще е страхотно. Сега сме наистина щастливи.

След като имаме Изабел, искам още еднп. Така че стискаме палци да имаме още деца", казва развълнуваната британка. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай

Коя

Коя 28.03.2023 17:00

Колко тъп трябва да си. Напивала се, на влакче се возила. А брадатия който и е мъж... Нямам думи

ТАНЯ

ТАНЯ 29.03.2023 10:02

НЯМА ТАКОВА МАЛОУМИЕ?