Линдзи Лоън се появи след раждането, всички са в шок СНИМКИ

Линдзи Лоън се появи след раждането, всички са в шок СНИМКИ

Последователите й в социалната мрежа забелязаха, че формите й са видимо променени

Най-отчаяното зло момиче на 2000-те години започна нов живот. На всички момичета от прочутото им трио с Бритни Спиърс и Парис Хилтън им беше трудно. Те са се променили до неузнаваемост. Кой би си помислил преди 10 години, че в крайна сметка ще намалят публичните изяви до минимум и ще посветят цялото си свободно време на семейството си?

Не е за вярване как се появи 50-годишната Дженифър Лопес СНИМКИ

Линдзи започва да се снима във филми и рекламни компании като дете. Ето защо никой не беше изненадан от успеха й в много ранна възраст. След излизането на филма „Зли момичета“ Линдзи дори не можеше да ходи спокойно по улиците. Феновете я последваха. Не е изненадващо, че това беше трудно изпитание за 20-годишно момиче.

Тогава Линдзи започна да залита по опиатите. Още в първата година след световния успех зависимостите станаха част от живота на звездата. Това караше Лоън да изглежда все по-зле с всеки изминал ден. Тя се опитала да се лекува, но дълго време лошите й навици надделяваха. Само няколко години след феноменалния си успех актрисата вече изглеждаше неузнаваема.

Едва през последните няколко години Лоън постепенно дойде на себе си. Мотивация за това й дава новото й семейно положение. През 2022 г. джинджърката се омъжи за арабския бизнесмен Бадер Шаммас. И още през юли 2023 г. в ОАЕ актрисата роди първото си дете. Момчето беше кръстено Луай.

След раждането на сина си, Линдзи „се скри“. Сега тя прекарва много време в родната страна на съпруга си.

Потресаващо: Какво се случва с Кейт Мидълтън, заприлича в лице на Камила СНИМКИ

Лоън едва наскоро наруши уединението си, за да направи премиерата на рестартирането на Mean Girls, което излиза по-късно тази година.

Преди именно този филм направи Линдзи известна.

Тази вечер тя носеше черна рокля с цепки отстрани. Талията й бе украсена с декоративен колан с кристали. За аксесоари актрисата заложи на класически дълги обеци.

Трябва да се каже, че Линдзи очевидно се е постарала да влезе във форма за първата си публична изява, но е невъзможно да не забележите заоблените й страни. Странно е, че Лоън реши да изложи своите „слаби места“. Но сега феновете знаят, че всичко е наред с актрисата: характерната й усмивка и червена коса все още са с нея.jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай