logo

Майка разбра какви ги върши свекърва й с бебето, последва голям скандал

Майка разбра какви ги върши свекърва й с бебето, последва голям скандал

Бях бясна и обещах повече никога да не оставям сина си при нея, казва жената

Майка разбра какви ги върши свекърва й, докато е сама със сина й, и й забрани да го гледа.

В социалната мрежа Reddit жената споделя, че майката на съпруга й държала внука си гладен в резултат на което малкият на два пъти се озовавал в болница. 

"Когато се роди, синът ми тежеше 4,4 килограма, а сега е 10,3 килограма", отбелязва тя.

Когато малкият бил на шест седмици, свекърва й за първи път поискала да го гледа. "Беше ми неудобно, но съпругът ми настояваше, затова напълних шише с кърма и оставихме бебето при майка му", посочва тя.

Родилка чу какви ги дрънка свекърва й и я прогони от болницата

Когато вечерта отишла да го прибере, установила, че детето не изглежда добре. "Сякаш беше в безсъзнание, нахраних го и го закарах в болницата", споделя жената.

По думите й, лекарите веднага са включили сина й на системи. А по-късно свекърва й признала, че е държала внука си гладен, защото е смятала, че е твърде дебел за възрастта си. 

"Бях бясна и обещах повече никога да не оставям сина си при свекърва ми", казва тя.

Четири месеца по-късно обаче свекърва й отново поиска да прекара известно време с внука си. "Отказах, но тя продължи да настоява и месец по-късно се съгласих да й го оставя за три часа", обяснява жената. 

Когато се върнала да си го прибере, бебето отново изглеждало зле. "Имаше висока температура, закарах го в болницата", споделя майката. 

Майка остави за минути бебето на свекървата, а след това я изгодни от дома си

По-късно се оказало, че свекърва й го е мазала с ментолов балсам и билки, защото смятала, че косата му е прекалено рядка.

"Освен това отново не го беше хранила, защото бил много тежък", добавя тя.  

След втория инцидент жената категорично заявила на съпруга си, че повече никога няма да позволи на майка му да остава насаме със сина им.  

В коментарите под публикацията мнозина интернет потребители подкрепят решението й да не оставя детето само с баба си, тъй като тя го е наранила два пъти. А някои не крият изненадата си от факта, че след първия инцидент отново е позволила на свекърва си да остане сама с бебето. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

Мда

Мда 13.09.2023 7:42

Тъпотии.

дидо

дидо 13.09.2023 7:58

свободни съчинения на някой тъпак подобен на блицаджията дето ги е публикувал тук за 3 часа не го била хранила и бебето било зле деееба и инфантилите малоумни и понеже го мазали с балсам деба и глупацитепрости