Момиче със стегнат корем забеляза линия върху него, отиде на доктор и чу нещо шокиращо! (СНИМКИ)

Момиче със стегнат корем забеляза линия върху него, отиде на доктор и чу нещо шокиращо! (СНИМКИ)

Светът на Сфрон Хефър се преобръща за секунди, след като получи най-неочакваната диагноза от лекари

Младо момиче отиде на доктор заради леко подуване в иначе доста стегнатото й коремче. Когато обаче разбра какво й има, остана повече от шокирана.

18 месеца вегани храниха бебето си само с плодове и зеленчуци и ето какво се случи

Днес сме решили да ви споделим за една шокираща история – тази на 18-годишната Сафрон Хефър, чийто свят се преобърна за секунди, след като чу най-неочакваната от лекарите диагноза.

Майка показа ужасяваща СНИМКА, направена секунди преди бебето й да умре

Момичето получава странна линия върху стегнатия си корем. Това определено я шокира, а майка й предлога нещо нелепо – да си направи тест за бременност.

Когато Сафрон погледнала теста, видяла две черти. След консултация с гинеколог, установила, че е в 37 гестационна седмица, и 6 седмици по-късно родила сина си Оскар.

Тийнейджърката нямала абсолютно никакви признаци за бременност. Редовно посещавала фитнес залата и дори посещавала солариум. Менструацията й била доста нередовна и никога не е мислела, че желанието да си хапва ягоди, маруля и сладолед е свързано именно с нещо такова.

Жена роди, а след 3 седмици се случи нещо шокиращо

„Това беше изненада за всички. Майка ми беше толкова шокирана, колкото и аз. Лично аз никога не съм предполагала даже, че е възможно да съм бременна и да не разбера, докато такова нещо не ми се случи.

Бях си всеки ден във фитнеса до деня, в който разбрах, че ще имам момченце. Преди това се смеехме, че коремът ми имаше леко смешна триъгълна форма“, признава Сафрон.

След повече изследвания стана ясно, че бебето ми е било доста високо – в гръдния кош.

Снимки показват момичето само няколко дни, преди да открие, че е бременна, а коремът й е перфектен и тонизиран. Малко след това бебето се препозиционира и отива по-надолу и вече за всички става видно, че диагнозата е повече от вярна.

Виждайки бебето й, лекари и акушерки започнаха да крещят: То има... СНИМКА

Тя ражда малкият Оскар на 3 юни 2018 година. И двамата са в отлично здраве.

„Харесва ми да бъда майка. Да гледам как Оскар се усмихва ме прави безумно щастлива. Това е най-прекрасното нещо на света“, признава момичето./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!