logo

Тази красавица изглежда като момиченце, но истината е повече от шокираща СНИМКИ

Тази красавица изглежда като момиченце, но истината е повече от шокираща СНИМКИ

След последната си бременност тя се обърнала за помощ към професионален треньор, с индивидуална програма за хранене и упражнения

Всяка жена, която е имала късмета да стане майка, много добре знае какви огромни промени оказва бременността на организма. Хормони, органи... Дори и костите променят обичайното си местоположение. А външните промени са тема на съвсем друг разговор. 

Процесът на възстановяване при всеки отнема различно време, но като цяло са необходими 2-3 месеца, за да можеш отново да усещаш тялото си както преди бременността. И тук не отчитаме кърменето, което в някои случаи може да продължи и около 2 години.  

След първата си бременност през 1994 г. цяла година американката Джесика Енслоу чувствала, че сякаш живее в чуждо тяло. Тя изобщо не очаквала, че ще качи толкова много килограми. 

И въпреки че цялото й внимание било съсредоточено към новородената й дъщеричка, нямало как да не забелязва пухкавата непозната, която я гледа от огледалото.

Ким Кардашиян взриви мрежата със СНИМКА на 13 години, неузнаваема е

След известно време тя успяла да възвърне предишното си телосложение. Но буквално две години след раждането на дъщеря си, Джесика забременяла за втори път, след това и трети... И така до раждането на седмото й дете. 

Между бременностите Джесика се подлагала на диети и правела упражнения, на които попадала в Интернет. Но така и не успявала да постигне желаното, а някои от хранителните режими, на които се подлагала, изтощили организма й. 

Тя признава, че докато не е срещнала настоящата си половинка и баща на последните й три деца, не й достигала психологическа подкрепа, за да се усъвършенства.  

42-г. красавица няма пластични операции, а изглежда като сестра на сина си СНИМКИ

Но след раждането на най-малкия син през 2013 г., щастливата многодетна майка решила да спре да експериментира със съвети от Интернет и се обърнала за помощ към професионален треньор, който й изготвил индивидуална програма за хранене и упражнения.

С негова помощ Джесика успяла не само да отслабне, но и да стегне всички проблемни области по тялото си.

И сега, гледайки семейните снимки на Енслоу, е много трудно да се разбере коя от всички красавици е мама. 

Майка изглежда по-млада от 19-годишната си щерка, ето тайната й

До по-големите си дъщери Алиса и Лорън, Джесика изглежда като тяхна сестра. 

След усиления труд, който е положила, 45-годишната жена не крие, че сега изглежда много по-добре, отколкото когато е била на 19 години.

Тук си струва да се отбележи, че природата се е отнесла много благосклонно към лицето на многодетната майка.

Макар че без грижи и правилно хранене то едва ли щеше да изглежда по този начин. 

"Здравето не е само как изглеждате, но и как се чувствате. Понякога намирането на баланс между тренировките и майчинството беше истинско предизвикателство за мен.

Как е изглеждала на младини най-красивата в света 88-годишна моделка

Но сега най-накрая усещам, че енергията и постоянството отново се върнаха в живота ми", казва тя. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Браво

Браво 24.05.2020 14:44

Браво. Изглежда супер.

futurehealth

futurehealth 25.05.2020 9:51

банка за стволови клетки https://www.future-health.bg/