logo

Тест със СНИМКА на майки и дете побърка всички

Тест със СНИМКА на майки и дете побърка всички

От този фотос и решението, което вземете, ще научите всичко за себе си!

Разбирането на идентичността на друг човек често е трудно, защото начинът, по който виждаме себе си, често не съвпада с мнението на другите. Този кратък тест ще даде възможност да научите повече за себе си и да видите скритите черти на вашата личност. 

Загадка за Мария взриви мрежата

Всичко, което трябва да направите, е да погледнете картината и да кажете коя от двете жени е майката на детето. 

Формата на женските крака разкрива необикновени неща за притежателката им

Е, решихте ли коя е майката на детето? Тази отляво (номер 1) или тази вдясно (номер 2)? 

Ако сте готови вижте отговорите.

Жената, която седи отляво (номер 1)

Ако вашият избор е жената отляво, то трябва да знаете, че повечето хора биха избрали тази жена, защото тя изглежда по-стара. Всъщност, това не е правилният отговор, но все пак ще ви помогне да разберете някои аспекти на вашата личност. 

Начинът, по който седиш, разкрива личността ти (СНИМКИ)

Хората, които избират тази жена, се класифицират като творчески личности. Мислиш извън кутията заради страстта си към творчеството. С нея искате да изразите себе си и затова цените своята свобода. Рисуването и може би дори музиката са вашите основни интереси, защото те дават възможност да се изрази цялото творчество, което е вътре във вас.

В допълнение, приключенската природа разкрива дивата страна на вашата личност. Всички тези черти ви правят човек, когото другите намират за интересни и затова винаги сте заобиколени от голям брой хора. Вие сте екстраверт, но понякога обичате да сте сами. Ако някой се нуждае от съвет, първо трябва да се обърнеш. -

Жената, която седи отдясно (номер 2)

Ако вашият избор е жената, която седи отдясно, то знайте, че това всъщност това е майката на детето. Когато децата търсят одобрението на родителите си, те обикновено ги гледат, когато играят или правят нещо. Затова детето на снимката се обръща към майка си. 

Слънцето, което избереш, ще покаже скритите характеристики на твоята личност (СНИМКИ)

Хората, които избират тази жена, могат да обърнат внимание на детайлите и да знаят как да се справят с важни неща в живота си. Имате много активна лява мозъка, така че вашите силни страни са логическо мислене и разсъждение. Винаги контролирате емоциите и чувствата си и по-често слушате гласа на ума си, а не този на сърцето.

Когато става въпрос за решаване на проблеми, винаги се обръщате към логиката и правите задълбочен анализ, преди да стигнете до окончателно решение. Можете да кажете, че сте практичен човек, който винаги взема ефективни решения. Вие не сте склонни да се държите открито към други хора и да им казвате лични неща. Въпреки това, други ви обичат за добро чувство за хумор. 

Е, резултатите от теста съвпадат ли с това, което сте знаели за себе си? Кажете ни в коментарите. jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

Крачун

Крачун 24.12.2018 11:14

Пълен ташак

ива

ива 24.12.2018 22:56

Напълно съм съгласна с резултатите от теста......Точно така е.......

Д-р Фройд

Д-р Фройд 25.12.2018 16:18

БЛИЦ , вие сте тотални идиоти !!!

taka e

taka e 27.12.2018 13:39

ако ти е омръзнало да ти викат шамандура,буца,тлъстата,цоцолана,дебелата,пълничката ,вземи си това гарантирам ще спреш да плюскаш като луда ще отслабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2kqNpXz

творчество и красота

творчество и красота 30.04.2021 23:33

А той малкия , от тая височина , където си играе , все нещо по интересно , от замъка , може да види , накъдето и да се обърне , я в лилаво , я в розово.

Зорница

Зорница 02.05.2021 3:50

Много вярно