logo

Връх на наглостта! Меган Маркъл нанесе удар на кралица Елизабет II, стъпка вековна традиция (СНИМКА)

Връх на наглостта! Меган Маркъл нанесе удар на кралица Елизабет II, стъпка вековна традиция (СНИМКА)

Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл е истинско главоболие за двореца. Тя не възнамерява да следва кралските правила и отново се готви да стъпче нагло близо 100-годишна традиция на семейството.

От jenata.blitz.bg вече ви разказахме за поредната грозна изцепка на Меган, свързана с роялите на Великобритания. Разкрихме ви и, че Маркъл е пример, че бременните дами все пак могат да изглеждат повече от зашеметяващо, показвайки ви любопитни нейни снимки.

Сега обаче нека отново насочим поглед към съпругата на принц Хари, която за пореден път ще нанесе тежък удар на Елизабет II.Тя съвсем скоро ще стане майка и колкото повече наближава моментът на раждането, толкова повече информация изтича към медиите, свързана с този ден. Jenata.blitz.bg припомня,че се очаква бебето да се появи на бял свят през април, т.е. до няколко дни.

Меган Маркъл го доказа: И бременните могат и трябва да изглеждат зашеметяващо! (СНИМКИ)

Става ясно, че херцогинята на Съсекс не иска да купува бебешка количка от марката Silver Cross. Това обаче е единствената марка одобрена от кралското семейство и бива използвана от роялите още от началото на 20 век. Класическите модели на тези колички струват около 4000 лева.

https://profitshare.bg/l/713688

Междувременно явно Маркъл просто не харесва продуктите на тази компания, защото вече е избрала друга марка – iCandy. Това става ясно от огромния рекламен камион, спрял преди дни пред къщата на Меган и Хари.

 

Шокиращи разкрития за бебето на Меган Маркъл и принц Хари, херцогинята взе странно решение

Количките от тази марка са по-модерни и не по-малко стилни, а цената им е на половина на одобрените от кралския двор.

https://profitshare.bg/l/713686

Ако се върнем назад в миналото, е редно да отбележим, че Кейт беше много по-покорна спрямо желанията на кралица Елизабет II и традициите. Тя използва традиционната за кралското семейство марка бебешки колички, докато Джордж и Шарлот бяха малки. Е, очевидно Меган ще наруши поредна традиция и ще вземе по-евтините колички, които просто й харесват много повече.

Меган Маркъл готви страшен удар срещу кралското семейство, херцогинята реши да... (СНИМКИ)

Всъщност марката, на която залага Маркъл се отличава с високото си качество на продуктите си през 2016 година, която получава много престижна награда за Великобритания – от кралица Елизабет II, като водеща компания на международния пазар./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Простотии

Простотии 05.04.2019 19:26

Голям праз