logo

Жесток гаф: Ким Кардашиян се показа с тлъсти глезени и преливащо деколте СНИМКИ

Жесток гаф: Ким Кардашиян се показа с тлъсти глезени и преливащо деколте СНИМКИ

Преди време риалити звездата и майка се оплака, че е натрупала доста излишни килограми

Ким Кардашиян, заедно със сестрите си Клои и Кортни, бе гостенка на церемонията по раздаването на наградите на People’s Choice 2019.

Виктория Бекъм заби нож в гърба на приятелката си Меган Маркъл с това признание!

Преди време риалити звездата и майка се оплака, че е натрупала доста излишни килограми и заради това ще се наложи да промени част от модните си навици.

Кардашиян се появи в дълга рокля, с доста пищно деколте, от което гърдите й просто щяха да изпаднат, а моделът бе от змийски принт.

Вярно е, че излишните килограми не личат кой знае колко на Ким или поне когато човек се загледа в кръста и бедрата й. Въпреки това най-вероятно причината те да не личат именно там е заради стягащото бельо, което Ким сама признава, че носи под свободни панталони и доста дрехи.

Звездите не спират да носят тези култови вещи и определено има защо СНИМКИ

Бюстът на звездата обаче определено беше в контраст с чашките на роклята и просто изскачаше от тях. Глезаните на Ким обаче видимо са подути. Каишките на сандалите толкова здраво ги стягаха, че те приличаха на колбаси с връв.

Ким наскоро си постави за цел да отслабне, докато навърши 40 години. Звездата все още има време. Тя ще има юбилей догодина през октомври.

Иконата Виктория Бекъм върна на мода нещо много удобно (СНИМКИ)

„Спортувам, всичко обаче идва от храната, признава в едно от сторитата си тя.

За да постигне желаните резултати Кардашиян вече тренира по два пъти дневно. Тя пише повече за това в блога си, а в едно от видеата си призна „Да имам тренировка преди вечеря – уоу. Никога не го правила, но сега разбрах, че трябва”./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай