logo

Грешки в стила: Какви дрехи не трябва да носят ниски момичета СНИМКИ

Грешки в стила: Какви дрехи не трябва да носят ниски момичета СНИМКИ

Когато ниските момичета избират дрехи, те трябва да помнят, че основната им задача е да станат визуално по-високи и по-слаби. Въпреки това, без да знаят, правят грешки, които ги карат да изглеждат не толкова добре, колкото биха искали. 

Яке с права кройка или бомбер

Ниските момичета не трябва да носят модерни дълги якета и модели с голям размер - те ще ви направят по-дребни. Съветвам ниските дами да избират едни и същи мини-якета, но не забравяйте: те не трябва да завършват под талията. Изберете къси блейзери.

Голяма риза

Ако не пъхнете горната част на комплекта (топ, риза, блуза) в панталон, дънки или пола, това визуално ще направи краката ви по-къси и ще съсипе целия силует.

Освен това стилистите препоръчват да се прави това не само от миниатюрни момичета, но и от високите, тъй като този тренд в момента е много актуален. Можете да експериментирате и да приберете само един подгъв на ризата, за да изглежда тоалетът ви още по-интересен.

Мег Райън показа секси бедра на 58 години СНИМКИ

Дрехи с ниска талия

Дрехите с ниска талия ще създават впечатление, че жената има къси крака - това изобщо не е необходимо за ниска жена. Минете покрай такива дрехи и обърнете внимание на високите панталони и рокли, които имат талията на място. 

Бебешки дрехи

Ако искате да изглеждате достойно, по-добре е да изберете елегантни неща, като същевременно отказвате от лъкове, „училищни” яки, сладки кръгли копчета на блузи и якета, както и от забавни щампи. Момиче с малък ръст отдалеч прилича на тийнейджър. Не подчертавайте това още повече с „детски“ неща.

Контрастни цветове

Контрастните цветове разбиват фигурата на отделни части и малкият ръст веднага привлича погледите. Смята се, че ниските момичета са по-добре да събират монохромни изображения (в близки нюанси). Това помага да се създаде една вертикална линия за изтънчен и елегантен резултат. 

Селена Гомез се стопи и показа огромния си белег СНИМКА 18+

Хоризонтални ивици

По-добре е да забравите за хоризонталните щампи: те намаляват височината и визуално разширяват фигурата. Определено вашият избор е разнообразие от щампи с вертикални ивици с всякаква ширина и цвят. Такива дрехи не само удължават фигурата, но и ще ви направят по-слаби.

Обувки с каишка

Каишката „отрязва“ крака и го прави по-къс. Затова предпочитайте обувки без презрамка. Най-подходящите обувки за вас са спретнати лодки, за предпочитане с телесен цвят. Тези обувки не само удължават краката, но и пасват на всеки тоалет.

В училище децата я спукваха от подигравки, а сега всички мъже въздишат по нея СНИМКИ

Обувки с дебела подметка

По-добре е да не носите масивни обувки с огромни токчета: те изглеждат доста нелепо на малките момичета. Изберете обувки със стабилни токчета, не толкова груба и спретната платформа.

В допълнение към дрехите и обувките, ниските момичета трябва да обърнат внимание на чанти и бижута - те трябва да бъдат миниатюрни и грациозни. В крайна сметка малко момиченце просто ще се „скрие“ зад голяма чанта. Що се отнася до големите бижута, те са просто неподходящи за малка жена. 

Коментирай