logo

Кучето от първи ред на Шанел - герой в благотворителен календар

Кучето от първи ред на Шанел - герой в благотворителен календар

Набраните средства ще отидат за животните на Lucky Hunt Projects

В последните години кучето и модата стават все по-свързани. Четириногите често са важен аксесоар на модния подиум. Облечени в миниатюрни копия на тоалетите от колекциите или в своя натурален вид, те допълват моделите и създават истинско настроение. Много известни личности разнообразяват своя стайлинг и имидж именно с домашните си любимци.

Това е последният писък на модата! Дори бременната Меган Маркъл вече го има в гардероба си (СНИМКИ)

Едно куче, което живее във Варна, е истинска звезда по време на световните седмици на модата. Френският пудел Александра (Саша) е домашния любимец на Светлана Хънт, която създаде Lucky Hunt Projects, истински оазис за приютяване и лечение на бездомните животни в България. Любимите дефилета на Саша са тези на Шанел, а нейното присъствие на първи ред буди симпатии и усмивки от хора като Карл Лагерфелд, Ана Уинтур, Ана Дел Русо и куп модни икони.

Кучетата са тренди аксесоар не само на модния подиум, доказва го и Александра, която е звездата в благотворителния календар на Lucky Hunt Projects за 2019 година. За поредна година екипа на фондацията реализира този творчески проект, а всички средства от продажбата му ще отидат за приютените животни.

„Когато със Саша сме на ревю на Шанел, тя не е просто с мен, тя се вълнува. Изключително умна и комуникативна е. Не случайно я избрахме на корицата на благотворителния календар на Lucky Hunt, защото съм сигурна, че тя би направила всичко, за да живеят по-добре другите животни в нашите три проекта. Саша би искала да помогне да се спасят повече животни, защото парите никога не са достатъчни. Животните се увеличават, а желанието ми всички да са добре е неизчерпаемо“, споделя Светлана Хънт.

Разкошните деколтета на седемте най-красиви италиански актриси (СНИМКИ)

Цената на календара е 25лв., може да го поръчате онлайн чрез сайта и социалните мрежи на Lucky Hunt Projects.

Коментирай

taka e

taka e 25.01.2019 11:50

Аз си поръчах шоколад . Това е най-мощният естествен препарат за изгаряне на мазнините, който е известен в света!Но внимавайте с дозировката.Не повече от 3 чаши на ден . Резултатът е просто супер, не мога да изчакам за да видя, каква ще съм след 4 седмици :-)))http://bit.ly/2ChN29F