logo

Лейди Гага разголи гръд без сутиен в странно облекло, всички я подиграха жестоко!

Лейди Гага разголи гръд без сутиен в странно облекло, всички я подиграха жестоко!

Минути по-късно певицата затвори устите на хейтърите с трогателната истина за дрехите си!

Всички знаем, че Лейди Гага обича да шокира публиката. Когато се появи на някое събитие в абсурдна рокля, никой не остава изненадан от визията й. Миналата седмица обаче актрисата и певица посети изложба на списание „Ел”

Този път обаче всички останаха втрещени от облеклото на Гага. Деколтето й стигаше до пъпа, а от време на време част от гърдите й се подаваха, а отдолу тя нямаше дори сутиен. Всички моментално сравниха визията й с тази на Ким Кардашиян преди години, но после жестоко съжалиха за всички подигравки към талантливата блондинка. Оказа се, че Гага има шокираща причина да заложи точно на тази визия.

Всъщност тя се бе облякла с бежов костюм, който очевидно не бе правилният размер. Освен това, както вече казахме, Гага бе забравила да сложи сутиен.

След като отнесе десетки подигравки Гага реши да разкрие защо се е появила точно така и дали копира Кардашиян. „Не, не имитирам никого. На 19-годишна възраст станах жертва на домашно насилие. Въпреки че от тогава изтече много вода, все още не си позволявам да живея нормален живот”, споделя тя.

Според нея никой човек няма право да вдига ръка срещу жена, освен в случай на самозащита. „Реших да върна мощта в ръцете си и затова заложих точно на тази визия”, добави Гага.

„Ще пренебрегна стереотиите за това как жените трябва да се облича, защото единственото, което има значение, е моят глас”, каза още певицата./jenata.blitz.bg

 

Коментирай