Модният хит на 2024 г.: Заложете на тези 5 чифта обувки СНИМКИ

Модният хит на 2024 г.: Заложете на тези 5 чифта обувки СНИМКИ

Тракането на токчета по асфалта определено е един от топ приятните звуци тази година – модният подиум го потвърждава!

Да започнем с едно признание, което малцина се осмеляват да кажат на глас. А именно: Обичам да чета хороскопа си!“.

Винаги е интересно да знаеш какво те очаква в бъдеще. И сега да уточним – това важи и за света на модата. С началото на всяка нова година винаги се чудите какво ще измислят инфлуенсъри, стилисти и дизайнери този път?

Именно заради това преди време от jenata.blitz.bg споделихме кои седем чифта панталони ще са истински моден хит през 2024 г. Но сега от jenata.blitz.bg ще поговорим за друг неделим елемент от визията на всяка жена. 

Става въпрос за обувките! Да, вечните, любими, красиви и понякога болезнени обувки.

Според модните експерти има точно пет чифта обувки, които ще са истински моден хит през 2024 година. Това стана ясно от модните дефилета, провели се по време на Седмица на модата в Париж.

Ето кои са те:

Ботуши с „отворени“ пръсти


Веднага изхвърлете тези есенни обувки и забравете за тези ботуши!

Когато Седмицата на модата отмина и разгледахме по-подробно новите решения на дизайнерите, стана ясно, че моделите обувки на висок ток, които ще са актуални през, са… добре познатото старо – отново навлизаме в носталгия.

Ботушите с „отворени“ пръсти напомнят ли ви за обувките на майка ви от младостта? Напомняме, и то силно. И сега те отново са актуални. Особено смелите модни експерти и дизайнери винаги могат да извадят веднъж забравени обувки от последния рафт на гардероба и да започнат да ги лансират.

Ботуши с остър връх


Ботушите или ботите с остър връх вече са безценна класика, която върви с почти всички тоалети (от спортен шик до вечерни визии). Ето защо те определено могат да се нарекат актуален модел обувки на ток за следващия сезон (а и за следващите). Вземете ги без колебание и ги носете с меки плетени поли и панталони, костюми и миди от деним.

Обувки с декор


Популярните тенденции в обувките на ток показаха, че тази година можете да сте малко луди (в добрия смисъл, разбира се). Обувки с козина, големи лъкове или волани – модните експерти казват „да“ на всичко това. 

Между другото, напълно възможно е да дадете втори живот на износени обувки, като залепите някои декоративни елементи върху тях. Хем екологични, хем красиви! И като цяло „рециклирането“ и ръчно направеното са супер тенденции сега.

Котешка пета (Kitten heel)


Разнообразието от тенденции при обувки на ток за 2024 г. включва, разбира се, класически модели. По-конкретно, вечно нестареещите туфли на т. нар. „котешки ток“ продължават да бъдат популярни сред стилистите и дизайнерите този сезон.

Стоят подходящо както с леки копринени, така и с топли плетени рокли и костюми. Като цяло токът е малък чифт обувки, но възможностите за стилизиране са големи.

Винтидж ботуши


Ботушите с най-широк ток внезапно се появиха в списъка на стилните обувки на ток през 2024 г. Необичайната форма и металните елементи ги направиха да изглеждат като стила на далечната 2000 година. Изглеждат малко брутално и едновременно свежо – сполучлива комбинация, одобряваме я. С такъв чифт можете да създавате само винтидж визии. jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки

Коментирай